Godzilla: King of the Monsters prvi pogled i kratki opis radnje filma

Stigla je prva slika iz nadolazećeg Godzilla: King of the Monsters filma, kao i kratki opis radnje nadolazećeg Godzilla 2 filma. 

Prva slika iz Warner Bros. Godzilla: King of the Monsters filma nam pokazuje atomski dah ovog čudovišta, kao i prvi pogled na Stranger Things zvijezdu Millie Bobby Brown. Edwards je napravio reboot Godzilla u 2014. s Elizabeth Olsen i Aaron-Taylor Johnson u glavnim ulogama. Film je bio kritički i financijski uspjeh, te je doveo do ovog nastavka, koji će kulminirati 2020. godine, trećim nastavkom i crossoverom njihovog drugog čudovišta Godzilla vs. Kong.

U nastavku pogledajte sliku ovog opakog čudovišta, kao i Millie Bobby Brown.

Godzilla: King of the Monsters prvi pogled i kratki opis radnje filma

Godzilla: King of the Monsters prvi pogled i kratki opis radnje filma

Krampus redatelj Michael Dougherty će biti zadužen za tu ulogu na filmu Godzilla: King of the Monsters, a on nije jedini novi dodatak. Brown je jedna od nekoliko novih likova, poput Vera Farmiga i Kyle Chandler. Oni će glumiti obitelj uhvaćenu u posljednjem Godzilla događaju vrijednom spomena.

EW je nam je donio ove dvije slike iz filma, prva je Godzillin atomski dah koji je osvijetlio nebo, kažu da će se dogoditi u ključnom trenutku filma, te da će biti svojevrstan ‘poziv na oružje’. Druga slika nam pokazuje dvije glavne glumice u filmu, Brown i Farmiga, zajedno. Farmiga je znanstvenica za Monarch, a Brown glumi njezinu kćerku, ali one su otete od strane misteriozne organizacije.

Ovaj ‘poziv na oružje’ bi mogao biti posebno zanimljiv, zato što će film obuhvatiti nekoliko čudovišta, među kojima su King Ghidorah, Mothra i Rodan. Upravo to će omogućiti Godzilli borbu s drugim čudovištima prije nego se 2020. godine sukobi s Kongom.

Što se tiče ljudi, po prvi puta imamo priliku vidjeti Brown u ulozi koja nije Eleven. Godzilla 2 će joj biti prvi film u kojem će glumiti nakon što je dobila ulogu u Stranger Things, a udruživanje s Farmiga bi se moglo pokazati kao veliki uspjeh. S obzirom na to da su njih dvije otete u filmu, možemo se samo nadati da će imati dosta toga za raditi, a ne samo čekati na Chandler da dođe i spasi ih.

Kao i obično, pratite nas i dalje, jer se očekuje puno novih informacija o ovom filmu na nadolazećem San Diego Comic-Con. S obzirom na to da film izlazi tek iduće godine u svibnju, teško je za očekivati da će se pojaviti trailer na ovom Comic-Con, ali ako nas WB slučajno iznenadi i pusti trailer za Godzilla: King of the Monsters, možda budemo imali priliku vidjeti Godzillu, te Brown i Farmigu u akciji.

Similar Posts