‘Captain Marvel 2’ navodno će biti jedan od najvećih filmova u MCU do sada

‘Captain Marvel 2’ navodno će biti jedan od najvećih filmova u MCU do sada

Imajući u glavi sve što se danas tiče filma i televizije, teško je znati što očekivati ​​od budućnosti Marvelovog Filmskog Svemira. Znamo da je Black Widow već dovršen i postavljen za puštanje kasnije ove godine, a Eternals i Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trenutno snimaju i nekoliko drugih projekata je u različitim fazama produkcije. Jedan film o kojem trenutno vrlo malo znamo je Captain Marvel 2.

Znamo da će to predstavljati povratak Brie Larson u titularnu uloge i da bi trebao biti postavljen u današnji vrijeme, ali osim toga, službenih detalja je malo. No, nedavna glasina iz The Cosmic Wonder ukazuje na pojavljivanje samog Spider-Mana.

Sutton objašnjava da će se u filmu opet pojaviti zlobni Skrulli prateći njihove prethodne nastupe u Captain Marvelu i post-kreditne scene Spider-Man: Far From Home. Glasine kažu:

“Nije slučajno što su se Skrulls pojavile u filmovima Captain Marvel and Spider-Man: Far From Home. Prema mojim izvorima, svi troje su postavljeni u Captain Marvel 2.”

Prije dodavanja:

“Bilo je u rujnu 2019. kad sam naletio na Lords of the Longbox da će Captain Marvel 2 prikazati Verankea kao glavnog negativca u djelomičnoj adaptaciji Secret Invasion.”

Zatim komentira aspekt Secret Invasion filma i njegovo podrijetlo na Disney Plusu (nešto što su u posljednje vrijeme također pokupili drugi izvori), a komentira i glasine da će film imati Super-Skrulla, kao i Veranke the Skrull Queen. Dalje navodi da će Super-Skrull ovog puta imati moći Spider-Mana, dok je verzija u stripovima često imala moći Fantastic Four. Objašnjava:

“U stvari, više od Skrulla, nego Super-Skrull. Otkriveno mi je da ovo neće biti Super Skrull s moćima Fantastične četvorke; radije to je Super Skrull sa Spider-Man sposobnostima. Tako će Marvel Studios odati počast Marvel Team-Up br. 62 u kojem su Carol Danvers (tada Ms. Marvel) i Spider-Man surađivali u borbi protiv Super-Skrulla.”

Spider-Man bi definitivno bio sjajan dodatak ovom filmu, posebno nakon interakcije koju su likovi imali u Avengers: Endgame. No s filmom koji se očekuje da preuzme priču Secret Invasion ne možete si pomoći, ali da ne očekujete da on neće biti jedini od poznatih likova u ovom filmu.

Captain Marvel 2 trenutno treba biti pušten u kina 08. srpnja 2022. godine.

Similar Posts