Recenzija: iBoy (2017)

Nakon nesreće, Tom se budi iz kome i saznaje da su mu dijelovi njegovog mobitela ugrađeni u glavu i još gore, da je vračanje normalnom teenagerskom životu nemoguće zato što je razvio neobične super moći. 

 Žanr filma:

Akcija, krimi, sci-fi

Redatelj:

Adam Randall

Scenarist:

Joe Barton

Glumci:

Bill Milner, Maisie Williams, Miranda Richardson

 iBoy (2017) on IMDb

iBoy

Novi Netflixov film iBoy je priča o mladiću Tomu (Bill Milner), koji u nesreći dobije supermoći kontroliranja raznih tehnologija.

Iako je vidljivo da je budžet vrlo mali, oko $1,500,000, očekivao sam barem dobru priču, nažalost ovaj film je nije ponudio.

Zamisao se činila interesantnom, kako trenutno stvari stoje s filmovima o superjunacima, ovaj je mogao ponuditi nešto drugačiji pogled na te filmova, realniji, svakodnevni, pogled teenagera, možda i drugačijeg tipa zabave i obavezno humora.

Kao što sam rekao film nažalost nije ponudio ništa od toga. Potpuni izostanak humora, borbe s nekim teenagerskim bandama na ulicama, pomoću jakih zvukova i slično, ne interesantni negativci, ma baš ništa nije dobro obavljeno u filmu, osim dobre ideje, koju su uzeli iz knjige iBoy od Kevina Brooksa.

S obzirom na par dobrih glumaca Bill Milner (X: First Class, Locke), Maisie Williams (Game of Thrones, Doctor Who), Miranda Richardson (Sleepy Hollow, The Hours, Empire of the Sun) i Rory Kinnear (The Imitation Game, Skyfall, Spectre, Quantum of Solace), očekivao sam bar s te strane nešto, ali ni tu nije ponuđeno ništa posebno pogotovo jer se Miranda Richardson i Rory Kinnear gotovo i ne pojavljuju u filmu.

Ovaj film je nešto što trebate gledati samo ako imate jako puno vremena i nemate baš ništa drugo za pogledati.

Trailer pogledajte ovdje.

Similar Posts