Dungeons & Dragons film će se fokusirati na Eye of Vecna i imat će lika iz Forgotten Realms

Dungeons & Dragons film će se fokusirati na Eye of Vecna i imat će lika iz Forgotten Realms

U nadolazećem filmu Dungeons & Dragons prikazat će se barem jedan lik povezan s Forgotten Realms i usredotočit će se na potragu za ikoničnim čarobnim objektom. ComicBook.com donosi da će se predstojeći Dungeons & Dragons film koji Paramount trenutno razvija usredotočiti na grupu avanturista koji traže Eye of Vecna, snažni artefakt koji datira iz najranijih dana igre. Vecna ​​je moćan bog čija ruka i oko (ostaci vremena kad je Vecna ​​bio smrtnik) daju neizrecivu snagu. I Ruka i Oko Vecne dolaze s užasnom cijenom – da bi koristio bilo koji artefakt, korisnik mora ukloniti postojeće oko ili ruku, a zatim ga zamijeniti artefaktom.

Osim toga, donose da je Paramount tražio muškog glumca koji bi dao glas zmaju Palarandusku, zmaju koji živi u Forgotten Realms. Palarandusk nije igrao nikakvu glavnu ulogu u nijednoj istraživačko-razvojnoj avanturi, ali zmaj je u nekoliko izvornih Dungeons & Dragons knjiga imenovan zaštitnikom sela Ieirithymbul koji je sakrio svoj istinski identitet kao zlatni zmaj. Dok Palarnduskova uključenost u film Dungeons & Dragons ukazuje da će se film odvijati u Forgotten Realms, njihov izvor upućuje na to da će zmaj djelovati kao drevni vođa grupe Trijadskih vitezova. U D&D mitologiji, Trijadski vitezovi sljedbenici su bogova Ilmater, Torm i Tyr.

Dungeons & Dragons film će se fokusirati na Eye of Vecna i imat će lika iz Forgotten Realms

Oni kažu da će Dungeons & Dragons grupu avanturista predvoditi Raven Hightower, ratnik s čarobnim vatrenim mačem koji je proganjana smrću svoje sestre. Ostali likovi uključuju “polu zmaja” Hacka Karrowaya, lopova gnoma Olivana Trickfoota i maskiranu ratnicu po imenu Alyssa Steelsong koja je spremna preuzeti Palarandusku ulogu kada zmaj umre. Uz to, glavni negativac filma je muškarac po imenu Razer Horlbar koja je svojedobno držao Raven i njegovu sestru kao robove, zajedno sa ženskim lopovom po imenu Damala i okrutnim ratnikom, poznatim samo pod nazivom “Zvijer”.

Dungeons & Dragons režirati će Jonathan Goldstein i John Francis Daley, koji su prije režirali Game Night i Vacation i pisali scenarij za Spider-Man: Far From Home. Izvršni producenti uključuju Allan Zeman i John Middleton, a scenarij su napisali David Leslie Johnson i Lindsay Beer. Paramount Pictures i Hasbro navodno traže velike glumce s A-liste, s Will Smith, Josh Brolin, Chris Pratt, Vin Diesel, Matthew McConaughey, Jamie Foxx, Joel Edgerton, Dave Bautista, Jeremy Renner ili Johnny Depp koji su navodno svi na listi za ovaj nadolazeći film fantazije. Razni drugi Dungeons & Dragons entuzijasti su također izrazili zanimanje za pojavljivanje u filmu, uključujući Joe Manganiello i WWE Superstar Ember Moon.

Similar Posts