Mogu li se Daredevil i Jessica Jones zvijezde Charlie Cox i Krysten Ritter vratiti reprizirati svoje uloge u MCU?

Mogu li se Daredevil i Jessica Jones zvijezde Charlie Cox i Krysten Ritter vratiti reprizirati svoje uloge u MCU?

Kada su Netflix Marvel serije otkazane, svi smo mi mislili da su šanse vidjeti iste glumce u tim ulogama između malih i nikakvih, ali sva nada možda nije izgubljena, za dvoje od njih barem, a to su Charlie Cox i Krysten Ritter u ulogama Daredevila i Jessice Jones.

Prema MCU Cosmic, “netko vrlo važan u Marvel Studios” (mi ćemo pretpostaviti da se radi o Kevinu Feigeu) je veliki fan Jessice Jones i Daredevila s malih ekrana, te bi mogao odlučiti da dovede Krysten Ritter i Charlie Coxa natrag kako bi reprizirali svoje uloge u budućim Marvelovim filmovima ili TV serijama. Mi znamo da su ovi glumci vrlo teško ostavili iza sebe ove Marvelove uloge, tako da ako je ovo točno, možemo pretpostaviti da bi oni rado ponovno uskočili u MCU, ako bi im to bilo ponuđeno.

Nažalost, u ovom izvještaju ne spominju se Jon Bernthal (Punisher), Mike Colter (Luke Cage) i Finn Jones (Iron Fist).

Ovaj izvor je imao neke solidne informacije do sada, ali su također dijelili i neke netočne informacije, tako da je najbolje ovo sve tretirati kao glasine, barem za sada. Ipak, ako se Feige i kompanija odluče ponovno praviti ove superjunake – za male ili velike ekrane – najviše smisla ima da se vrate stari glumci u te uloge, a to su Krysten Ritter i Charlie Cox.

Što vi mislite? Biste li voljeli vidjeti Coxa i Ritter ponovno kao Daredevila i Jessicu Jones u MCU?

Druge je zanimalo i ovo...