Kviz - saznaj koji si Star Wars lik

Kviz – saznaj koji si Star Wars lik

Jednom davno u dalekoj, dalekoj galaksiji, George Lucas stvorio je jedno od nesporno najutjecajnijih remek djela pop kulture u povijesti – Ratove Zvijezda (Star Wars).

Kao rijetke druge priče, “Ratovi zvijezda” mogu vas odvesti na neko drugo mjesto koje postaje bogatije i dublje sa svakim novim nastavkom. To je poput ostvarenja mašti, najfantastičnijih i najljepših stvari koje ste ikada mogli zamisliti koje bi zaživjele na ekranu i to je jednostavno zadivljujuće za gledati. Neki obožavatelji mogu se žaliti na likove ili da neka priča ne ispunjava njihova očekivanja i slično, ali na kraju dana je li ijedan svemir uzbudljiviji i zabavniji? Vrlo teško!

U “Star Wars” postoji toliko mnogo likova da vjerojatno svatko može pronaći nekoga po svom ukusu. I, osim toga, vjerojatno postoji jedan s kojim bi se svatko od nas mogao poistovjetiti.

Pa se mora postaviti pitanje, koji je od ovih nevjerojatnih likova, duboko u tebi, isti kao i ti? Vrijeme je da saznaš! Nema Jedi trikova s umom, samo Star Wars kviz.

Ne zaboravite podijeliti vaše rezultate kako bi mogli i drugi sudjelovati u ovom zabavnom Star Wars kvizu u kojem imamo čak 17 različitih likova. Zaigrajte kviz više puta kako bi dobili lika koji vam odgovara.

[tqb_quiz id=’32575′]

Druge je zanimalo i ovo...