E.T. i Elliott su se vratili u novoj reklami koja je oduševila fanove

E.T. i Elliott su se vratili u novoj reklami koja je oduševila fanove

Ovaj kratki film / reklama uključuje E.T. The Extra-Terrestrial i Henryja Thomasa (Elliott iz 1982. Steven Spielbergovog filma).

Iako se radi o oglasu i lako je cinično govoriti o tim stvarima, vrlo je dobro izvedeno i Henry Thomas je nevjerojatan u njemu.

“Publika će iz ovog dobiti sve što žele od nastavka bez nereda koji mogu uništiti ljepotu originala i posebno mjesto koje on ima u glavama i srcima ljudi”, rekao je Thomas.

Film je nazvan Holiday Reunion, a traje malo više od četiri minute. Pokazuje E.T.-ijev povratak na Zemlju i ponovno uspostavljanje veze s Elliottom, koji sada ima ženu i dvoje djece koji imaju upečatljivu sličnost s mladim Thomasom i Drew Barrymore, koja je glumila Elliottovu sestru, Gertie. Uz ciljanje na elemente koji su obilježili originalni film, ovaj kratki film / reklama nakratko uključuje Xfinity. (“Zove se Internet”, Elliottov sin objašnjava E.T. “Mnogo se toga promijenilo otkada si bio ovdje”, napominje njegov otac.)

E. T. je igrao mjesecima u kinima, prikupivši 359 milijuna dolara u Americi i još 304 milijuna dolara diljem svijeta na putu do devet nominacija za Oscara i četiri pobjede. Naknadna reizdanja filma povećala su njegovu ukupnu bruto zaradu na gotovo 800 milijuna dolara. Spielberg je u jednom trenutku razmislio o nekim idejama za nastavak, ali ubrzo je krenuo dalje, osjećajući preveliki kreativni rizik pokušavajući nadmašiti klasik.

Redatelj je, međutim, reagirao pozitivno, kad je Comcastova reklamna agencija Goodbye Silverstein & Partners predložila ponovno E.T. spajanje oko teme “povezivanja”. Spielberg nikada nije preuzeo kreativnu kontrolu, ali konzultirao se tijekom cijelog postupka.

Provjerite u nastavku.

Similar Posts