Avengers 4 - traži statiste za Sprovod!

Avengers 4 – traži statiste za Sprovod!

Njihovo traženje statista konstantno otkriva neke nove, interesantne detalja, novog, trenutno u produkciji, Avengers 4 filma. 

Jučer je Central Casting Georgia objavila oglas za traženje statista koji će glumiti ožalošćene u filmu.

Ožalošćene: Tražimo muškarce i žene iznad 18 godina, svih nacionalnosti, kako bi glumili ožalošćene. Posebno tražimo ljude dobrog izgleda i izražajnih lica. Ovo će biti slika izabrana od filmskog redatelja! Ograničenje veličine: Muškarci ne veći od broja kaputa 44, žene haljina veličine od 0-8. SAMO ZA NOVA LICA! Prije toga niste smjeli raditi na ovom projektu, niti biti zauzeti na nadolazećim danima. BEZ IZNIMAKA!

Avengers 4 - traži statiste za Sprovod!

Radnja filma Avengers 4 nastavlja biti jedna od najvećih životnih tajni, s toliko toga što se ne zna o projektu. Prema pozivu jedino što možemo zaključiti je da se sprema neki sprovod za film. Oglas jedino što naglašava je da će Russo Braća osobno birati statiste koje će uključiti u ovu scenu, tako da vjerujemo da je vrlo važna. Velika događanja će se odvijati u ova dva Avengers filma, tako da nas neće iznenaditi da neki od važnih heroja pogine na ovaj ili onaj način.

Redatelji filma su Anthony i Joe Russo, scenaristi Christopher Markus & Stephen McFeely, a glumačka ekipa se sastoji od Robert Downey, Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Karen Gillan, Anthony Mackie, Tom Holland, Zoe Saldana, Dave Bautista, Paul Bettany, Scarlett Johansson, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Sebastian Stan, Don Cheadle, Pom Klementieff, Paul Rudd i vjerojatno mnogih drugih.

Snimanje je započelo u kolovozu 2017 godine, zajedno s Avengers: Infinity War filmom, a očekuje se da završi u srpnju 2018 godine. Film bi trebao izaći 03. svibnja 2019 godine.

Similar Posts