Otkriveni ključni detalji radnje filma Black Widow [glasine]

Otkriveni ključni detalji radnje filma Black Widow [glasine]

Nakon zastrašujućih događaja u filmu Avengers: Endgame, mnogi fanovi pozorno prate sve informacije oko nadolazećeg Black Widow solo filma. Ako je vjerovati novom izvještaju oko ovog filma, to bi moglo značiti veliki pomak za lika unutar Marvelovog Filmskog Svemira. The Independent je nedavno izvijestio seriju curenja informacija o budućnosti ove franšize, uključujući jednu koja tvrdi da će Florence Pugh (Fighting with My Family, Midsommar) glumiti Yelenu Belova u Black Widow filmu.

Za one koji nisu upoznati, Yelena je drugi moderni lik koji preuzima plašt Crne udovice i trenirana je u istoj Crvenoj sobi kao i Natasha Romanoff (Scarlett Johansson). Njih dvoje postali su suparnice tijekom godina, uglavnom zbog toga što je Yelena vjerovala da je ona prava Crna udovica. Yelena se nakratko povlači, ali se naposljetku vraća u svijet Marvel Stripova kao član Thunderboltsa Normana Osborna.

Otkriveni ključni detalji radnje filma Black Widow [glasine]

Iako bi to teoretski predstavljalo debitantski nastup na velikom platnu Yelene, MCU je već na indirektan način odao počast liku, kada je Natasha u prošlogodišnjem Avengers: Infinity War imala kratku plavu kosu.

Doduše, nejasno je hoće li to curenje završiti 100% u filmu, a još manje sigurno kako će se točno Yelenin MCU luk odigrati. Međutim, navodno je curenje došlo od anonimnog “Rogera Wardella”, koji se na kraju ispostavio iznenađujuće točnim o pojedinostima oko Endgame. Osim toga, obožavatelji su nagađali da će Pugh – ili Emma Watson, koja je prethodno bila proglašena prvim pickom za ulogu – glumiti Yelenu posljednjih nekoliko mjeseci.

Film “Black Widow” vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor, od kojih su svi trenutno u nepoznatim ulogama.

Otkriveni ključni detalji radnje filma Black Widow [glasine]

“To je tako naporno pitanje”, rekla je Johansson o potencijalu filma tijekom prethodnog intervjua. “Da, željela bi da bude u pravom kontekstu i da se film uklopi tamo gdje sam i ja, gdje sam ja u svom životu. Mislim, ja glumim ovog lika već dugo vremena. To je vjerojatno nekih osam godina ili više, i puno toga se dogodilo u mom životu, mom životu kao glumice, kao i mom privatnom životu.”

“Ja volim glumiti ovog lika,” Johansson je nastavila. “I ja mislim da definitivno imamo priliku istražiti Widow kao ženu koja je došla na svoje i koja pravi samostalne i aktivne odluke za sebe vjerojatno po prvi puta u životu. Znate da ona nije uvijek imala takvu mogućnost pa ako se slaže s tim kriterijima, onda bih htjela to učiniti.”

Što mislite o tome da Florence Pugh potencijalno glumi Yelenu Belova u Black Widow filmu?

Similar Posts