Recenzija: The Outsider (2018)

Pogledali smo novi Netflix krimi, drama, misterija film, s Jared Leto u glavnoj ulozi, The Outsider. Našu recenziju pročitajte u članku.

Žanr filma:

Krimi, drama, misterija

Redatelj:

Martin Zandvliet

Scenarist:

John Linson, Andrew Baldwin

Glumci:

Jared Leto, Tadanobu Asano, Kippei Shîna

Radnja ukratko:

Priča smještena u Japan, nakon Drugog Svjetskog rata, a fokusirana je na bivšeg Američkog specijalca koji se priključuje yakuzama.

The Outsider počinje interesantno i čini se da bi mogao postati zanimljivi krimi, misterija film o Japanskim yakuzama, njihovim običajima, životima i borbama. Uglavnom i je solidan do negdje pre kraj filma, kada je jednostavno užasan i čini se kako je redatelj samo na brzinu htio završiti film. Toliko gluposti u zadnjih dvadesetak minuta, da je to ne vjerojatno. Potpuno uništen film s tim krajem.

Cijeli film nas prati nama neobična Japanska gluma, kao i interesantno, s obzirom na to da redatelj i scenaristi nisu Japanci, pokreti i izgled filma kao da je neki od Japanskih akcijskih iz 80tih godina. Dakle kada netko nekome lupi šamar, ja imam osjećaj da je pucao iz puške koliko mi udari u zvučnicima (slušalicama). Uz to, ti pokreti tako nekako čudno i nerealno izgledaju, iako na to se djelomično naviknete tijekom filma.

Inače nisam ljubitelj Jared Leta, Ali ovdje mi je bio sasvim solidan, čak mislim da je vrlo dobro utjelovio hladnokrvnog ubojicu.

Uz to, ako niste ljubitelji brutalnih i krvavih scena, možda je bolje da odmah zaobiđete film, zato što je The Outsider pun istih.

Žalim zbog kraja ovog film, film je imao, kako mi se u početku činilo, dobar potencijal, koji je potpuno uništen u zadnjih 20tak minuta, nevjerojatno očajnim i glupim scenarijem.

Trailer filma pogledajte ovdje.

Similar Posts