Sony & Disney razgovaraju o budućnosti nakon što Tom Hollandova 'Spider-Man' trilogija završi

Otkriveno kada počinje snimanje trećeg ‘Spider-Man’ filma s Tom Hollandom

Tom Holland i Spider-Man su imali opaku godinu iza sebe. U srpnju, Tom Hollandov drugi Spider-Man film, Spider-Man: Far From Home debitirao je u kinima i postao Spider-Man film s najvećom zaradom u povijesti. Te iste godine, Sony je povukao Spider-Mana iz Marvelovog Filmskog Svemira nakon što su propali pregovori između ta dva studija, samo kako bi kasnije došli do ponovnog dogovora.

Prema novom izvještaju iz Deadline, Tom Hollandov sljedeći Spider-Man film će započeti produkciju u ljeto 2020. godine. Ovaj treći Spider-Man film bi trebao doći u kina 21. srpnja 2021. godine. Datum snimanja, međutim, je navodno stvorio produkcijske probleme s drugim Tom Hollandovim filmom, Uncharted, zbog čega je redatelj Travis Knight odstupio s tog filma.

Kako se bude bližio datum početka produkcije trećeg Spider-Man filma sigurno ćemo otkrivati i neke nove detalje o njemu, poput toga tko će biti negativci, tko se od glumačke postave iz prethodnih filmova vraća, hoće li neki drugi heroji iz MCUa imati cameo ulogu u filmu i slično.

Recite nam radujete li se trećem Spider-Man filmu u MCU?

Similar Posts