Moon Knight Disney+ TV serija će navodno uključiti Draculu

Moon Knight Disney+ TV serija će navodno uključiti Draculu

Razvoj Moon Knight serije nastavlja se prije pretpostavljenog početka produkcije u kasnijem dijelu 2020. godine.

Prijašnji izvještaji su rekli da će se Werewolf By Night pojaviti u seriji i sada, nove glasine sugeriraju da će još jedan lik iz horor strane Marvelove mitologije imati svoj debi u MCU. Prema lovcu na informacije Danielu Richtmanu, Dracula će se pojaviti u Disney+ TV seriji – prigodno uključivanje prije nego se upoznamo s nekim mračnijim likovima u Mahershala Ali predvođenom Blade filmu kada dođe u kina.

Richtman nije točno rekao kako će Dracula biti uveden, hoće li lik biti antagonist, niti ikakve druge informacije o Lordu Vampira nisu otkrivene. Ako se ove glasine pokažu točnima – što bi vrlo lako moglo biti – to ne bi bilo prvo pojavljivanje Dracule u live-action. Dominic Purcell je glumio tog lika u Blade: Trinity nasuprot Wesley Snipesa.

'Moon Knight' Disney+ TV serija će se spojiti s 'Blade' filmom [glasine]

Ako se Dracula pojavi, to bi moglo značiti da ćemo vidjeti Bladeovo pojavljivanje prije ili kasnije, pogotovo ako lik bude bio zlikovac. Zapravo, Dracula bi mogao biti ono što će spojiti Moon Knighta i Bladea zajedno. U svakom slučaju, Moon Knight showrunner Jeremy Slater kaže da fanove čeka luda vožnja.

Moon Knight za sada još nema određen datum dolaska na Disney+ streaming platformu.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts