Kevin Feige potvrdio da će se likovi koji debitiraju u Marvel Disney+ serijama pojaviti i u filmovima

Kevin Feige potvrdio da će se likovi koji debitiraju u Marvel Disney+ serijama pojaviti i u filmovima

Prije skoro tri mjeseca, kada je održan ovogodišnji Disney D23 Expo, Marvel je najavio da su u razvoju i tri Marvel i Disney+ serije koje, za razliku od onih prethodno najavljenih, će se bazirati na sasvim nove likove u MCU. Tako smo dobili potvrdu da će preko nove Disney streaming platforme svoj debi u MCU imati She-Hulk, Ms. Marvel, i Moon Knight.

Disney+ serije, koje će od nove Faze 4 pa nadalje služiti za dodatno proširenje MCU-a, su do prije par mjeseci službeno dobili samo likovi koje već jako dobro poznajemo iz filmova, te će se serije poslužiti kao dodatno proširenje priče likova koji su postali omiljeni kod publike, ali ipak nisu dobili priliku zablistati kao originalni Avengersi. Prije nekog vremena, šef Marvela Kevin Feige je potvrdio da bi za zagrižene Marvel fanove bilo dobro da prate i serije kako bi što bolje držali korak sa nadolazećim filmovima.

Budući da su određeni likovi sa velikih prešli na male ekrane, postavilo se pitanje hoće li se dogoditi i obrnuto sa likovima koji će se tek po prvi put pojaviti na malim ekranima, a Feige je sada potvrdio da je to sigurna stvar. Tri gore navedena lika će dobiti svoje serije koje će vjerojatno poslužiti kao zamjena za njihove solo i/ili origin filmove, ali fanovi koji ih žele vidjeti na kino-platnu ne moraju očajavati jer je sada sigurno da ćemo ih također gledati u narednim filmskim crossoverima. Čini se da se Marvel ozbiljno primio posla kako bi započeo temelje za novi epski Endgame kojeg se nadaju snimiti za nekih desetak godina.

She-Hulk, Ms. Marvel i Moon Knight su u vrlo ranim fazama razvoja. Niti glavni glumci još nisu poznati, a s obzirom na sve serije za koje već znamo kada će otprilike stići, nema šanse da ćemo ijednu od ovih serija vidjeti prije 2022.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Druge je zanimalo i ovo...