Netflix pravi 'The Witcher' seriju! - Svijet filma

Henry Cavill dijeli novi video sa seta snimanja serije The Witcher

Nekoliko glumaca vrlo očekivane Netflix serije The Witcher podijelili su izgled iza kulisa, ali su pazili na to koliko je točno otkriveno. Iako su mnogi fanovi posvećivali veliku pozornost bilo kakvim otkrićima, Henry Cavill, čovjek koji glumi glavnu ulogu Geralta iz Rivie, odlučio je podijeliti mali video s jutarnjim kardioom na setu s Kanarskih otoka uz obalu Španjolske.

Iako nažalost ne vidimo nikoga u kostimu, mjesto je bez sumnje zapanjujuće za snimanje dok glumci nastavljaju prema produkcijskoj završnici. S punom glavnom glumačkom ojačanom postavom i rokom 2019. u pokretu, uzet ćemo svaki pogled koji možemo dobiti od dugo očekivane adaptacije Witcher knjiga za Netflixa.

Ova serija koja će imati 8 epizoda je za sada i dalje bez datuma izlaska, iako mi znamo da će ona izaći kasnije ove godine, ako ne upadne u neke drastične produkcijske probleme. S cijelom ekipom koja je već na drugoj lokaciji snimanja, čini se kako se za sada sve odvija po planovima.

S kratkom radnjom ove serije, koja glasi: “Witcher Geralt, mutirani lovac na čudovišta, bori se s pronalaženjem svog mjesta u svijetu gdje se ljudi često pokazuju zlobnijima od samih čudovišta,” ne možemo ne biti uzbuđeni oko njezinog izlaska.

Radujete li se i vi ovoj seriji poput nas? Mislite li da će Cavill moći dobro utjeloviti najpoznatijeg Witchera? Mi definitivno vjerujemo da će to biti tako i da bi serija mogla postati ozbiljna konkurencija HBO Game of Thrones seriji, kao i nadolazećoj Amazon Lord of the Rings seriji.

Druge je zanimalo i ovo...