Silence of the Lambs nastavak serija naziva 'Clarice' u izradi

Silence of the Lambs nastavak TV serija naziva ‘Clarice’ u izradi

Hello, Clarice… je ono što nam CBS govori svojom novom krimi drama serijom baziranom na omiljenoj agentici FBI-ja. Serija, naziva Clarice, će se odvijati nakon događanja u filmu The Silence of the Lambs i do sada, Hannibal nije uključen.

Scenaristi i izvršni producenti serije Clarice će biti Alex Kurtzman i Jenny Lumet, i navodno je mreža poprilično uzbuđena oko ovog projekta.

Priča je smještena u 1993. godinu, godinu dana nakon događanja u filmu The Silence of the Lambs. Serija će ući duboko u osobnu priču Clarice Starling, dok se vraća na teren kako bi lovila nove serijske ubojice i seksualne predatore dok se nosi s visokim ulozima političkog svijeta u Washingtonu.

Moram priznati da sam vrlo zainteresiran za ovo i da mi se čini kao jako dobra ideja. A bilo bi još bolje kada bi to moglo dovesti do povratka Bryan Fullerove Hannibal serije, koje je, prema mom mišljenju, jedna od najboljih serija proteklih minimalno desetak godina i zaslužuje biti obnovljena za četvrtu sezonu na CBSu. Mislim, ako već donose Clarice na male ekrane, zašto ne bi mogli vratiti Madsa Mikkelsena i Hugha Dancyja za još zabave kao Dr. Lectera i Willa Grahama?! Tko kaže da nekako ne bi mogli i praviti crossover između te dvije serije.

Za sada nije poznate tko će u seriji glumiti, kao niti kada će serija izaći.

Da, vidim dobre stvari za ovu seriju i nadam se da će se ostvariti. Napišite nam što vi mislite o ovoj novoj seriji, kao i mogućem povratku Hannibala s Masom Mikkelsenom u tom slučaju?

Similar Posts