Arrowverse serija ‘Superman’ u razvoju!

Arrowverse serija ‘Superman’ u razvoju!

Velika vijest ne samo za Arrowverse fanove, nego i za sve fanove posljednjeg sina Kriptona – CW se odlučio uspustiti u proces izrade još jedne Arrowverse spin-off serije, serije koju fanovi već dugo priželjkuju – Superman.

Supermana u Arrowverseu glumi Tyler Hoechlin, koji je svoj debi kao lik imao pred kraj druge sezone serije Supergirl, a pojavio se i u posebnoj gostujućoj ulozi u prošlogodišnjem crossoveru Elseworlds. Za nešto više od mjesec dana ćemo ga gledati u istoj ulozi u novom, epskom crossoveru Crisis on Infinite Earths, u kojem će biti samo jedan od tri Supermana koja će se pojaviti. Također, za seriju je pribilježena Elizabeth Tulloch koja je glumila Lois Lane u Elseworldsu, i također će se vratiti u Crisisu uskoro.

Sve poveznice sa Čovjekom od Čelika smo u Arrowverseu dosad dobili kroz seriju Supergirl, u kojoj Djevojku od Čelika glumi prelijepa Melissa Benoist. Supergirl je trenutno na svojoj petoj sezoni, a čini se da je CW spreman Kriptoncima dati još primetime prostora. Ako ovaj projekt sa Supermanom zaista zaživi, bio bi pun pogodak stopiti Supermana Supergirl u zajedničku seriju.

Arrowverse trenutno broji pet serija, i svih pet će se spojiti u Crisis koji počinje za nešto više od mjesec dana. Iako će nakon Crisisa završiti Arrow – serija koja je bila začetnik cijelog ovog svemira, sigurno je da će Arrowverse nastaviti živjeti jer je u ranim fazama razvoja i spin-off serija sa skupinom heroini Canaries koje predvode glumice Katherine McNamara, Katie Cassidy i Juliana Harkavy.

Ovo također pobuđuje nade jer ako uz Supergirl dobijemo Supermana za stalno, možda kroz vrijeme se i Batman pridruži Batwoman. Vrijeme će pokazati, ali sigurno je da će ova vijest među Arrowverse fanovima odjeknuti.

Similar Posts