Legend of Zelda igrana TV serija u izradi za Netflix

Legend of Zelda igrana TV serija u izradi za Netflix

Legend Of Zelda TV serija je u izradi i stiže na Netflix, od producenta fantastične animirane serije Castlevania, Adia Shankara. Ako je itko napravio adaptaciju video igre dobro, onda je to producent Adi Shankar, a kao dokaz je njegova umiješanost na Netflixovoj animiranoj seriji Castlevania. Sada nam The Wrap donosi, da je on trenutno u razgovorima oko produciranja TV serije koja se bazira na kritički hvaljenoj seriji video igara “The Legend of Zelda.”

U stvari, vijesti o adaptaciji “The Legend of Zelda” za igranu Netflix seriju objavljene su još u 2015. godini, a prvi ih je objavio MovieWeb.

Unatoč tome što je The Legend of Zelda popularna serija video igara koju su napravili Shigeru Miyamoto i Takashi Tezuka, postoje ljudi koji nisu njezini fanovi, kao i oni koji su se tek upoznali sa serijom. Pa je sada vrijeme da upoznamo i druge s njom, priča u franšizi video igara se fokusira na dječaka po imenu Link koji juri spasiti Princezu Zeldu, kao i njezin svijet iz fantazije naziva Hyrule. Wall Street Journal je napisao da bi ova serija mogla biti vrlo slična Game of Thrones i sastojala bi se od mačeva i čarobnjaštva, samo bi se držala podalje od oštre, nasilne i krvave prirode po kojoj je poznata HBO TV serija.

Legend of Zelda igrana TV serija u izradi za Netflix

Prema izvještajima Nintendo vrlo prisno surađuje s Netflixom na njezinoj izradi. Što je vrlo interesantan razvoj događanja s obzirom na to da je Nintendo poznat po tome da jako štiti svoju imovinu i dopustio je samo nekoliko adaptacija uključujući i Legend of Zelda animirane serije koja je debitirala još 1989., ali je tekla samo jednu sezonu.

Shankar je 29. listopada 2018. godine objavio ažuriranje svog Instagram profila rekavši:

“Radim s kultnom japanskom tvrtkom kako bi adaptirao jednu od njihovih ikonskih serija video igara u TV seriju.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The success of Castlevania created this opportunity.

Objavu dijeli Adi Shankar’s Bootleg Universe (@bootleguniverse)

Sve od kada je franšiza izašla na Nintendo Entertainment System davne 1986, proizvela je više od 17 nastavaka i raznih remaster izdanja koja su prodana u više od 80 milijuna primjeraka širom svijeta.

U mnogima od tih igara, Link je morao skupiti razne magične artefakte kako bi spasio Zeldu od zlog čarobnjaka imena Ganon.

Nažalost od te objave, Shankar nije imao nikakve nove službene potvrde ili novosti o seriji do sada. Umjesto toga, imamo samo potvrde o njegovoj umiješanosti s drugim potencijalnim adaptacijama video igara koje dobivaju svoje serije, poput animiranih serija baziranih na Assassin’s Creed i Devil May Cry, također za Netflix.

Similar Posts