Marvel Inhumans TV serija – likovi otkriveni

Marvel Inhumans TV serija uskoro dolazi, kao specijalna kino premijera, više o tome ovdje, a danas ćemo vam reći tko će sve biti od likova (Inhumana) u seriji i tko su oni inače. 

Ovi Inhuman likovi su inače dio njihove “kraljevske obitelji”, dakle samo najbolje što imaju za ponuditi. Na ABC-u su pokušali sve to sakriti pod kodnim imenima poput “Broderick”, Marty i slično, ali poznavatelji Inhumansa točno znaju o kojim se tu likovima radi, a seriju su nazvali Untitled drama project.

U nastavku pogledajte koji su to likovi i malo više o svakom od njih sedam.

 

Black Bolt

Marvel Inhumans TV serija
Black Bolt

Prvi je naravno njihov kralj, pod kodnim imenom “Broderick”. On je opisan kao jak, tih tip, što je čak pre blag opis za Black Bolta. Lik u stripu ima sposobnost glasa u obliku zvučnog udara – samo njegov šapat ima mogućnost rušenja zgrada, ako vrišti mogao bi uništiti zemlju na pola.

“Broderick” Muškarac, 30-40 godina, bijelac, može govoriti samo pogledom. Snažan, promišljen i povučen, on nije naviknut biti ispitivan ili  ima potrebu odgovarati ikome, do te mjere da može graničiti s arogancijom.

 

Medusa

Marvel Inhumans TV serija
Medusa

Kraljica Inhumansa, Medusa, je sljedeća na redu. Ona ima gotovo telepatsku povezanost s Black Boltom i može prenositi drugima njegove misli i želje. Njena snaga je zapravo njena kosa, jer može kontrolirati, izduživati i skraćivati svaku vlas svoje kose čvršće od čelika.

“Marjorie” Žena, 30-40 godina, bjelkinja, elegantna i inteligentna savjetnica svoga muža, bori se pronaći svoje mjesto izvan  njihove veze, dok ju drugi vide samo kao lijepo lice. Jaka i snalažljiva, ne boji se prekršiti pravila kada to situacija nalaže.

 

Maximus

Marvel Inhumans TV serija
Maximus

Black Boltov brat Maximus je često još i nazivan Maximus the Mad u Marvel stripovima. Ima prirodnu sposobnost da uvjeri ljude u svoje poglede, a i njegove supermoći mu pomažu u tome. Njegove moći baš nisu skroz definirane u stripu, ali nešto su poput telepatske kontrole uma, nešto poput pojačane Jedi kontrole uma.

“Marty” Muškarac, 30 – 40 godina, bijelac, Broderickov mlađi brat, on je inteligentan, šarmantan i rječit. On se predstavlja kao čovjek naroda, ali potajno želi moć.

 

Karnak

Marvel Inhumans TV serija
Karnak

Karnak je glavni strateg Inhumas kraljevske obitelji. On je majstor borilačkih vještina, ali njegova glavna moć je jedna od najboljih u svim stripovima. On prirodno može vidjeti manu u apsolutno svemu, dali je to borilačka vještina osobe, zid, polje sile, ili neki veći plan, te iskoristiti te mane. Razbijanje čeličnih vrata s jednim dodirom na točno određenom mjestu bi trebalo značiti popriličan broj odličnih vizualnih efekata.

“Kevin” Muškarac, 30-40 godina, ne zna se još rasa, lagane građe, njegov um je njegovo najjače oružje. Uvijek spreman s planom, njegov pogled na život je da je čaša uvijek napola prazna. Ima dobar smisao za humor.

 

Gorgon

Marvel Inhumans TV serija
Gorgon

On je zapravo “mišići” kraljevske obitelji, sa super snagom i nogama kojima kada udari u pod stvara izolirane potrese. Moguće da u seriji neće imati takve “pojačane” noge, jer obično su rekli kada netko od tih likova ima nešto slično. Posljednjih godina u stripu je on trener Inhumansa.

“Grady” Muškarac, 25-35 godina, ne zna se rasa, nagao i drzak, ima ozbiljne probleme s kontrolom svoje naravi, koja ga često dovodi u nevolje, bilo da se radi o ženama, alkoholu ili tučnjavi. On voli život i živi u trenutku.

 

Crystal

Marvel Inhumans TV serija
Crystal

Chrystal je Medusina mlađa sestra i puno više zaljubljena u svijet od ostalih Inhumansa. Dok godinama (desetljećima ili stoljećima) , Inhumansi žele ostati sakriveni od ostatka svijeta Chrystal se sviđa ideja da bude u svijetu, u interakciji s ostalim herojima, običnim ljudima i ostalima. Njene moći joj daju kontrolu nad elementima, Zrakom, Zemljom, Vatrom i Vodom, tako da ćemo kod nje vjerojatno vidjeti najbolje specijalne efekte.

“Christine” Žena, 18-25, bjelkinja, društvena, ali i dalje ući puteve svijeta, ima mladenačku aroganciju. Nagla i neovisna ona je svejedno jako odana svojoj obitelji.

 

Triton

Marvel Inhumans TV serija
Triton

Na kraju imamo Tritona koji je u stripu Karnakov brat. On je kao mali bio izložen Terrigen magli koja daje moći i transformira, te je promijenila cijelu njegovu fiziologiju, pretvarajući ga u Tritona (vodenjaka…). Sa zelenim ljuskama kao kožom, leđnim perajama i plivaćim kožicama na prstima ruku i nogu, možete pogoditi njegove super moći. On naravno može disati pod vodom, super brzo plivati, i ima nadljudsku snagu i brzinu pod vodom. Naglašavaju da će zahtijevati neki specijalni makup za njegovog lika, mada sumnjam da će ići baš toliko daleko kao u stripu.

“Timothy” Muškarac, 25-35 godina, ne zna se rasa još, potreban specijalni makup, vrhunski atleta, kul, smiren pod pritiskom i spreman obaviti posao.

Similar Posts