Svi DC likovi potvrđeni za 'Crisis on Infinite Earths'

Svi DC likovi potvrđeni za ‘Crisis on Infinite Earths’

Ušli smo u mjesec kada nam stiže najveći televizijski crossover ikad. Dok Marvel drži svoj teren na velikom platnu sa ovogodišnjim Avengers Endgame, DC ovog mjeseca kreće sa petodijelnim Arrowverse crossoverom Crisis on Infinite Earths, koji je šesti anualni crossover ovog svemira i kulminacija cijelog dosadašnjeg Arrowversea, pa i šire. Dok brojimo još sitno do početka, sada vam donosimo sve potvrđene likove iz DC mitologije koje ćemo gledati u ovom crossoveru.

  • Povezano: Trailer: Crisis on Infinite Earths (Arrowverse crossover, 2019) – Prva tri dijela

Crisis on Infinite Earths će objediniti svih pet trenutnih Arrowverse serija, ali će objediniti i likove iz nekih drugih serija i svemira za koje dosad nismo ni znali da su povezani s Arrowverseom. Tako ćemo imati prilike gledati i gostujuće likove iz serija Smallville, The Flash (1990), Black Lightning te kratkoročne serije Birds of Prey iz 2002. U seriji ćemo gledati čak tri različita Supermana, imat ćemo i debi Bruce Waynea u Arrowverseu, a i određeni glumci će se naći u dvostrukim ulogama. Također, Audrey Marie Anderson, koja već godinama glumi lik Lyle Michaels u seriji Arrow, po prvi put će se pojaviti kao heroina Harbinger, dok će Tom Cavanagh, kojeg znamo kao Harrison Wellsa iz serije The Flash, prvi put se pojaviti kao lik Pariah.

Što je najbolje, sve to je samo kap u moru svega što nam CW sprema jer osim što je riječ o najvećem crossoveru dosad, najavljen je i kao epska kulminacija dosadašnjih sedam godina Arrowversea te stvarno strepimo da vidimo što će se dogoditi s onim likovima koji će biti toliko sretni da prežive ovu bitku jer je najavljena budućnost koja za dva glavna Arrowverse heroja, Green Arrowa i Flasha, ne izgleda nimalo svijetlo, ali za rješenje te enigme ćemo morati pričekati da se Crisis odvije.

Potvrđeni likovi iz serije Arrow

Svi DC likovi potvrđeni za 'Crisis on Infinite Earths'

Oliver Queen/Green Arrow – Poznati strijelac za kojeg je najavljeno da će imati ključnu ulogu u zaustavljanju glavnog negativca, Anti-Monitora.

John Diggle/Spartan – Oliverov najbliži saveznik, desna ruka Green Arrowa koji ga je od početka vjerno pratio kroz sve njegove bitke.

Mia Smoak/Green Arrow II – Kćer Olivera Queena i Felicity Smoak iz budućnosti gdje je preuzela luk i strijelu od svog oca. Ona predvodi Tim Arrow u 2040. Nakon što je poslana natrag u prošlost, pridružila se svom ocu u borbi za spas Multiverzuma.

Lyla Michaels/Harbinger – Diggleova žena i direktorica A.R.G.U.S.-a koja je radila kao dvostruka agentica za Monitora i time postala heroina Harbinger.

Dinah Drake/Black Canary II – Jedna od Canaries, aktivna članica Tima Arrow koja još uvijek nosi masku iako je izgubila svoj glavnu sposobnost – sonični vrisak.

Rene Ramirez/Wild Dog – Član Tima Arrow.

Laurel Lance/Black Canary (Earth-1) – Iako je poginula prije četiri godine, potvrđen je povratak originalne Black Canary čije nasljeđe trenutno nosi Laurel Lance sa Earth-2.

Connor Hawke – Sin Bronze Tigera, kojeg su Lyla i John usvojili. Član je Tim Arrow iz budućnosti ali je također vraćen u prošlost zajedno sa Mijom.

Mar Novu/The Monitor – Moćno kozmičko biće koje okuplja najveće heroja iz cijelog Multiverzuma kako bi zaustavio još moćnijeg Anti-Monitora.

Potvrđeni likovi iz serije The Flash

Svi DC likovi potvrđeni za 'Crisis on Infinite Earths'

Barry Allen/The Flash – Najbrži čovjek na svijetu. Predvodnik Tima Flash. Uz Green Arrowa, drugi je heroj kojem je predodređeno da nestane u Crisisu. Može li se Flash suprostaviti sudbini i izbjeći neizbježno?

Iris West-Allen – Žena Barry Allena i glavna urednica novina Central City Citizen za kojeg je rečeno da će napisati članak o nestanku Flasha u Crisisu.

Cisco Ramon/Vibe – Nekada heroj Vibe koji je uzeo meta-human lijek, ali njegove moći će izgleda ponovno biti potrebne. Član je Tima Flash, Barryev najbolji prijatelj, vrhunski inžinjer i haker.

Caitlin Snow/Killer Frost – Originalna članica Tima Flash. Doktorica je i podvojena ličnost, njezin alter-ego je meta-human sa ledenim moćima poznata kao Killer Frost.

Harrison Nash Wells – Najnoviji od mnogih dvojnika Harrison Wellsa koji se pojavio na Earth-1.

Eobard Thawne/Reverse-Flash – Zli Speedster, Flashov najveći neprijatelj i ubojica njegove majke.

Pariah – Još jedan dvojnik Harrison Wellsa. Moćni heroj koji će imati veliku ulogu u borbi za spas Multiverzuma.

Ralph Dibny/Elongated Man – Privatni detektiv i superheroj kojeg je Flash imenovao svojim nasljednikom u slučaju njegovog nestanka u Crisisu.

Potvrđeni likovi iz serije Legends of Tomorrow

Svi DC likovi potvrđeni za 'Crisis on Infinite Earths'

Sara Lance/White Canary – Bivša članica League of Assassins. Vođa time Legends koji putuju kroz vrijeme i paze da prošlost ostane netaknuta.

Ray Palmer/The Atom – Biznismen i milijarder koji je postao superheroj, jedan od originalnih Legendsa.

Mick Rory/Heat Wave – Bivši kriminalac i originalni član Legendsa.

Nate Heywood/Steel – Povjesničar koji je postao superheroj i član Legendsa.

John Constantine – Egzorcist i stručnjak za nadnaravne pojave. Jedan od je od najnovijih Legendsa iako već dugo djeluje kao njihov saveznik.

Zari Tomaz – Hakerica iz 2042. koja se pridružila Legendsima. Posjeduje Air Totem koji joj daje moći kontrole zraka.

Jonah Hex – Lovac na glave sa Divljeg Zapada iz 19. stoljeća koji je u nekoliko navrata surađivao sa Legendsima.

Potvrđeni likovi iz serije Supergirl

Svi DC likovi potvrđeni za 'Crisis on Infinite Earths'

Kara Zor-El/Supergirl – Posljednja kćer Kriptona koja živi kao novinarka Kara Danvers na Earth-38. Bliska prijateljica Oliver Queena i Barry Allena koja uvijek surađuje s njima kada se pojave najveće prijetnje.

Alex Danvers – Karina zemaljska sestra. Direktorica vladine organizacije D.E.O. i Supergirlin najbliži saveznik.

J’onn J’onzz/Martian Manhunter – Jedan od posljednjih Marsovaca koji je uz Supergirl najveći zaštitnik Earth-38.

Querl Dox/Brainiac 5 – Superinteligentni vanzemaljac iz 31. stoljeća. Član D.E.O.-a i Supergirlin saveznik.

Nia Nal/Dreamer – Novinarka koja stažira pod Karinim mentorstvom i superheroina poznata kao Dreamer.

Kelly Olsen – Sestra James Olsena, psihologinja i Alexina djevojka.

Lena Luthor – Nekad Karina najbolja prijateljica, koja se zavadila s njom kada je otkrila da je Supergirl. Unatoč zavadi, morat će surađivati sa Alex i J’oonom da spase ljude sa Earth-38.

Clark Kent/Superman – Karin rođak, svima poznati posljednji sin Kriptona.

Lois Lane – Novinarka Daily Planeta i Supermanova zaručnica.

Lex Luthor – Najveći neprijatelj Čovjeka i Djevojke od Čelika. Lena ga je upucala, ali Monitor ga je nakon smrti vratio da pomogne pozitivcima.

Alura Zor-El – Karina biološka majka koja živi u Argo Cityu, posljednjem preživjelom dijelu planete Kripton.

Ostali potvrđeni likovi

Svi DC likovi potvrđeni za 'Crisis on Infinite Earths'

Kate Kane/Batwoman – Zaštitnica Gotham Citya nakon Batmanovog odlaska koju će Harbinger regrutirati da se priduruži bitci za Multiverzum.

Clark Kent/Superman (Kingdom Come) – Clark Kent koji dolazi iz drugog dijela Multiverzuma.

Bruce Wayne/Batman (Kingdom Come) – Katein rođak iz drugog dijela Multiverzuma, koji je također bio i Vitez Tame iz tamošnjeg Gotham Citya.

Clark Kent/Superman (Smallville) – Još jedan dvojnik Supermana.

Lois Lane (Smallville) – Dvojnica Lois Lane iz serije Smallville.

Helena Kyle/Huntress – Kćer Batmana i Catwoman iz serije Birds of Prey koja radi kao zaštitnica Novog Gotham Citya.

Ryan Choi – Sveučilišni profesor iz Ivy Towna.

Barry Allen/The Flash (Earth-90) – Najbrži čovjek na svijetu sa Earth-90.

Jefferson Pierce/Black Lightning – Heroj iz drugog dijela Multiverzuma kojeg će Pariah regrutirati za bitku u Crisisu.

Jim Corrigan – Policijski detektiv i poznanik John Constantinea.

Anti-Monitor – Kozmičko biće još moćnije od Monitora koji stavlja sudbinu cijelog Multiverzuma na rub uništavajući jedan svijet za drugim.

Burt Ward – Glumac poznat kao Robin iz serije Batman iz ’66e čiji je cameo potvrđen.

Iako neće potpuno pratiti istoimenu stripovsku priču, postavljaju se pitanja tko neće biti toliko sretan da preživi Crisis. Prema stripu, likovi koji nisu preživjeli su Green Arrow, The Flash, Supergirl, Monitor, Anti-Monitor, Lex Luthor, i Huntress. Iako je serija Arrow na svojoj zadnjoj sezoni, Supergirl i The Flash su najavljene da će još trajati, tako da stvar sigurno neće biti tako jednostavna i crno-bijela.

Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u sveukupno pet epizoda, a prikazivat će se po sljedećem rasporedu:

8. prosinca – Supergirl
9. prosinca – Batwoman
10. prosinca – The Flash
14. siječnja – Arrow
14. siječnja – Legends of Tomorrow

Similar Posts