Superman Prequel Krypton otkazan, Lobo spin-off serija također

Superman Prequel Krypton otkazan, Lobo spin-off serija također

Čini se da su stvari završile za Superman prequel seriju Krypton, jer ju je SyFy otkazao nakon samo dvije sezone. Navodno, serija također neće nastaviti dalje s produkcijom spin-off serije Lobo, iako će producenti Warner Horizon pokušati prodati tu seriju nekoj drugoj mreži. Što se tiče Krypton serije, za sada nema informacija hoće li serija možda pokušati potražiti novi dom na nekoj drugoj mreži. Odluka o otkazivanju je došla zbog opadajuće gledanosti, jer je finale u srijedu privuklo samo 350,000 gledatelja u tom danu, što je znatan pad naspram prve sezone serije.

Smještena 200 godina prije pojavljivanja Supermana, Krypton se odvija na titularnom planetu, te prati djedu Čovjeka od Čelika, Seg-El (Cameron Cuffe). Radnja se fokusira na njegovu obitelj, House of El, izopćenu i osramoćenu od ostalih Kryptonaca. Baš poput njegovog budućeg unuka, Seg-El želi spasiti svoj svijet od kaosa dok vraća obiteljsku čast. Unatoč tome što nema Supermana, serija se pokazala kao iznenađujući hit za SyFy, te je mreža ubrzo naručila drugu sezonu.

Superman Prequel Krypton otkazan, Lobo spin-off serija također

Sezona 2 Krypton serije je započela svoje prikazivanje od 10 epizoda u lipnju ove godine, te je završila na SyFyu prije par dana. Nažalost, gledanost nikada nije bila na razini prve sezone. S konačnom epizodom među najniže gledanim u seriji, postaje jasno zašto mreža nije više htjela ulagati u seriju. Ako ništa drugo, 2 sezona je puno bolje stajala kod kritičara od prve, te je imala rejting od čak 100% na Rotten Tomatoes, dok je prva sezona imala 60%. Ipak, pošto su brojke gledanosti jedina važna stvar, serija nije uspjela dobiti treću sezonu.

Propast serije Krypton je također zapečatio sudbinu spin-off serije Lobo, jer je SyFy odlučio da neće ni otići s njom do kraja i izbaciti je. U toj serije je trebao glumiti Emmett J. Scanlan kao Lobo, koji je imao nekoliko pojavljivanja u seriji Krypton.

Superman Prequel Krypton otkazan, Lobo spin-off serija također

Moguće je da će ekipa iza serije Krypton pokušati putem društvenih mreža pričati o propasti serije i pozivati fanove da izraze nezadovoljstvo, kako bi serija možda u budućnosti mogla naći dom na nekoj drugoj mreži. Ako ste fanovi serije, možete se i dalje nadati.

Kryptonov producent je David S. Goyer (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight trilogija), Damian Kindler (Sleepy Hollow) je izvršni producent, Colm McCarthy (She Who Brings Gifts, Peaky Blinders) je redatelj serije. Scenaristi su David S. Goyer i Ian Goldberg (Once Upon a Time, Terminator: The Sarah Connor Chronicles). Krypton producira Warner Horizon Television (Syfy) i pravljen je prema likovima Jerry Siegel i Joe Shuster, objavljenih od DC Comics.

Similar Posts