Prve slike iz nadolazećeg Doom: Annihilation filma

Trailer: Doom Annihilation (2019)

Stigao je novi trailer za nadolazeći akcijski sci-fi horor film Doom Annihilation.

Datum izlaska filma:

01. listopad 2019.

Žanr filma:

Akcija, sci-fi, horor

Redatelj:

Tony Giglio

Scenarist:

Tony Giglio

Glumci:

Amy Manson, Dominic Mafham, Luke Allen-Gale i Nina Bergman

Radnje ukratko:

Doom: Annihilation prati grupu svemirskih marinaca koji reagiraju na poziv u nevolji iz baze na Marsovom mjesecu, samo kako bi otkrili da su ga preplavila demonska bića koja prijete stvoriti pakao na Zemlji.

Prve slike iz nadolazećeg Doom: Annihilation filma

Stiže nam novi Universalov film, koji je nedavno dobio i naziv Doom: Annihilation. Film neće ići u kina, već direktno na digitalne medije, a izrađuje ga Universalova ispostava Universal 1440 Entertainment. Ono što još treba znati o Doom: Annihilation je da film nije direktni nastavak na Doom film iz 2005. godine, kako se prije spominjalo. To i nije neko razočaranje jer onaj film je bio poprilično loš u svim aspektima (financijski, kod kritike, gledatelja…). Iako prvi dio filma, gdje je izgledao kao pucačina iz prvog lica, nije bio tako loš, šteta za ostatak. U svakom slučaju, ovaj novi film neće biti nastavak na Doom film iz 2005. godine u kojem su glumili Karl Urban, Rosamund Pike i Dwyane “The Rock” Johnson.

Nadalje, posljednje što smo čuli o ovom filmu je bilo da je film odgođen, zato što je ekipa koja radi na vizualima filma trebala još vremena kako bi finalizirali neke stvari, koju su navodno uključivale neke ubojite scene Pakla.

Tony Giglio (Chaos, Timber Falls) piše scenarij i režira Doom: Annihilation s Lorenzo Di Bonaventura (Transformers) i John Wells (Animal Kingdom) koji su filmski izvršni producenti. Jeffery Beach (Jarhead 3: The Siege), Phillip Roth (Death Race: Beyond Anarchy) i Ogden Gavanski (Cult of Chucky) produciraju filma, dok u filmu glume Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion) i Nina Bergman (The Car: Road to Revenge).

Doom: Annihilation izlazi na jesen 2019. godine.

Trailer filma Doom Annihilation:
Stariji trailer filma Doom Annihilation:

Similar Posts