Trailer: Jacob's Ladder (2019)

Trailer: Jacob’s Ladder (2019)

Stigao je prvi trailer za remake psihološkog horor triler filma iz 1990. godine, Jacob’s Ladder.

Datum izlaska filma Jacob’s Ladder:

23. kolovoz 2019.

Žanr filma:

Drama, horor, misterija

Redatelj:

David M. Rosenthal

Scenarist:

Jeff Buhler, Sarah Thorpe

Glumci:

Nicole Beharie, Jesse Williams, Joseph Sikora

Radnja ukratko:

Nakon povratka iz Vijetnamskog rata, veteran Jacob Singer nastoji održati zdrav razum. Pateći se halucinacijama i flashbackovima, Singer se brzo raspada kad se svijet i ljudi oko njega pretvaraju i uvijaju u uznemirujuće slike.

Jacob’s Ladder je remake psihološkog horor triler filma iz 1990. godine istog imena u kojem je glumio Tim Robbins. Ovaj remake dolazi od redatelja David M. Rosenthal, šest godina nakon što je ušao u produkciju. Scenarista Jeff Buhler i Sarah Thorp, u ovom novom remake filmu glume Michael Ealy, Jesse Williams i Nicole Beharie.

Prvi puta najavljen 2013. godine i napokon snimljen 2016. godine, LD Entertainmentov remake ostaje uglavnom obavijen velom tajne. Navedeni cilj produkcijske tvrtke bio je proizvesti nešto novo, a ne kopiju originala, suvremenu priče, uz istodobno zadržavanje vjernosti problemima koje ispituje i postavlja pitanja.

Službeni sinopsis glasi:

“Nakon što je izgubio brata u borbi, Jacob Singer se vraća kući iz Afganistana – samo kako bi upao u paranoju. Singer uskoro shvaća da su njegovi brat i sestra živi, ali život nije ono što se čini.”

Vertical Entertainment će objaviti ovaj film 23. kolovoza 2019. godine.

Trailer filma Jacob’s Ladder:

Similar Posts