Netflix objavio prvi službeni poster za The Witcher seriju

Netflix objavio prvi službeni poster za The Witcher seriju

Nakon što je već dugo vremena u produkciji, Netflixova adaptacija TV serije The Witcher se napokon sprema imati svoj debi kasnije ove godine. U njoj glavnu ulogu ima zvijezda filma Man of Steel Henry Cavill, a sada su fanovi dobili prvi službeni pogled na ono što mogu očekivati od ove nadolazeće epske serije, jer je Netflix upravo objavio svoj prvi službeni poster za The Witcher.

Nema puno više se za dodati, ali je sigurno dovoljno da zainteresira fanove. Poster je podijeljen putem Twittera s jednostavnom porukom: “Počinje”.

Netflix objavio prvi službeni poster za The Witcher seriju

Henry Cavill predvodi seriju kao Geralt of Rivia. U listopadu, Netflix je pokazao prvi pogled na njega u seriji, kako nosi sivu vlasulju. On je već poznat po svojoj ulozi Supermana u DCEU. U kolovozu 2018, Cavill je javno izrazio interes za ovom ulogom, rekavši za IGN da bi on ‘apsolutno’ volio preuzeti ovu ‘zadivljujuću ulogu’. Međutim, pokazalo se da prije nego je dao taj intervju, on se već našao sa scenaristkinjom serije Lauren S. Hissrich, a ona je znala da ga želi za tu ulogu. Osim Cavilla, ostali koji će glumiti u seriji su Freya Allan kao Ciri, Princess of Cintra, zajedno s Anya Chalotra kao Yennefer, Jodhi May kao Queen Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson kao Eist, Adam Levy kao Mousesack, MyAnna Buring kao Tissaia, Mimi Ndiweni kao Fringilla, Therica Wilson-Read kao Sabrina i Millie Brady kao Princess Renfri.

Netflix je već objavio sinopsis serije koji glasi, “Witcher Geralt, mutirani lovac na čudovišta, bori se s pronalaženjem svog mjesta u svijetu gdje se ljudi često pokazuju zlobnijima od samih čudovišta.” Kao što vidite, taj sinopsis baš i ne otkriva previše, međutim, službeni sinopsis koji su otkrili izvršni producenti Sean Daniel i Jason Brown otkriva malo više, što pokazuje da serija prati nekonvencionalnu obitelj koja “se okuplja zajedno kako bi se borila za istinu u opasnom svijetu.”

Napišite nam što mislite o prvom posteru serije?

Similar Posts