War of the Worlds TV serija - prve slike

War of the Worlds TV serija – prve slike

War of the Worlds i službeno ide u novu eru, a mi vam sada donosimo prve slike da vidite kako će to izgledati. Prve slike ove nadolazeće TV serije je pustio Variety. One pokzauju zvijezde serije Gabriela Byrnea i Elizabeth McGovern kako se guraju u dizalu, dok druge pokazuju francuske vojnike i građane koji se skrivaju u londonskoj podzemnoj željeznici.

Za one koji još ne znaju, War of the Worlds knjigu je objavio H.G. Wells davnih 1890tih i smatra se jednom od znanstveno-fantastičnih priča ikada. Priča je tijekom godina privukla mnoštvo adaptacija, osobito u kontroverznoj radijskoj drami Orsona Wellesa iz 1930-ih. Najnovija adaptacija došla je 2005. godine, s filmom u režiji Stevena Spielberga.

Ova nova adaptacija War of the Worlds bit će postavljena u suvremenoj Europi, a očekuje se da će zauzeti jedinstven pristup ikonskoj priči.

“U književnosti su distopijski romani i znanstvena fantastika sigurno mjesto za nas da se nosimo s kolektivnim terorom”, rekao je Byrne. “Ali ono što je Wells također shvatio jest da najveća prijetnja nije izvana, nego iznutra, i mi u ovoj novoj verziji priče vidimo upozorenje da će nas spasiti samo naša vlastita čovječnost.”

U War of the Worlds također će se pojaviti i Léa Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stéphane Caillard, Adel Bencherif i Guillaume Gouix. Gilles Coulier (The Natives) i Richard Clark (Versailles) će svaki režirati po četiri epizode serije.

Ovo nije jedina War of the Worlds adaptacija u razvoju koja nam dolazi na male ekrane, jer nam dolazi i trodijelna BBC-jeva serija postavljenom u Edvardijanskoj Engleskoj, koja će debitirati kasnije ove godine. U toj seriji će glumiti Eleanor Tomlinson, Rafe Spall, Rupert Graves i Robert Carlyle.

Similar Posts