Recenzija: Game of Thrones (2011– ) (sezona 7)

HBO predaje finale serije Igra prijestolja (Game of Thrones) za najbolji scenarij [Emmy]

Nije tajna da je finale serije Game of Thrones, pogotovo posljednjih nekoliko epizoda, uglavnom bilo omraženo od strane velike baze ljubitelja serije. Međutim, čini se da je HBO zaboravio na te reakcije, ili ih je samo odlučio ignorirati. Ova mreža se odlučila kandidirati Game of Thrones seriju za nekoliko Emmy Nagrada, čiji je višegodišnji dobitnik nagrada prijašnjih godina. To ne dolazi kao veliko iznenađenje, ali te specifične nagrade za koje se HBO odlučio, su natjerale ljude da se zapitaju.

Mreža je poslala Igru ​​prijestolja za kategorije “najbolji scenarij” i “najbolju režiju”, specifično za upravo finalnu epizodu serije. Posljednje dvije epizode su one koje su najviše kritizirali obožavatelji, posebno u pogledu scenarija.

Recenzija: Game of Thrones (2011– ) (sezona 7)

To nije kao da je HBO poslao svaku epizodu na razmatranje, pokušavajući dobiti što je moguće više nominacija. Mreža nije poslala na razmatranje prve dvije epizode posljednje sezone serije Game of Thrones, “Winterfell” i “A Knight of the Seven Kingdoms.” Te dvije epizode su najbolje ocijenjene u cijeloj toj posljednjoj sezoni i od kritičara i od gledatelja, ali one su potpuno nestale s glasačkih listića.

Showrunneri D.B. Weiss i David Benioff prijavljeni su u kategoriju “Najbolji redatelj” za finale serije. Miguel Sapochnik i David Nutter također su nominirani.

Game Of Thrones Sezona 8 Teorija: Bran je Night King

Na svu sreću, bilo je tu i nekih dobro donošenih odluka, jer je HBO podnio nekoliko svojih snimatelja na razmatranje, kao i umjetnički smjer, vizualne efekte i kostimirane timove za svoj rad na pretposljednjoj epizodi “The Bells.” Glumci Kit Harington, Emilia Clarke, Alfie Allen, Pilou Asbaek, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Richard Dormer, Gwendoline Christie, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams i Carice van Houten su se svi sami prijavili za glumačke nagrade.

Još jednom ponavljamo, serija Igra Prijestolja će se natjecati u kategorijama Najbolje Drame serije, iako, ovog puta, teško da će odnijeti pobjede. Vidjet ćemo.

Similar Posts