Bruce Timm zadirkuje mogućim povratkom 'Batman Beyond' animirane serije

Bruce Timm zadirkuje mogućim povratkom ‘Batman Beyond’ animirane serije

Ove godine održava se jubilarnih 20 godina otkako je svoju premijeru imala popularna Batman Beyond animirana serija, ali čini se da je povratak animiranog Terrya McGinnisa još uvijek, koliko-toliko, izgledan.

Batman Beyond je svoju premijeru imala u siječnju 1999., a radnja se održavala u 2019. tj. tada u budućnosti, sada u sadašnjosti (mogu reći da su dobro fulali i podosta pretjerali sa napretkom moderne tehnologije u toj seriji). Bruce Timm, jedan od glavnih ljudi koji je radio na nekad vrlo popularnom DC animiranom svemiru, na Comic Conu je rekao da još uvijek vjeruje u mogućnost povratka Batmana iz budućnosti.

Bruce Timm zadirkuje mogućim povratkom 'Batman Beyond' animirane serije

“Ako prodaja na Blu-Rayu dobro prođe, to bi moglo biti vrlo moguće.”

Naime, na Comic Conu je najavljeno da će cijela Batman Beyond serija biti konvertirana u visoku HD razlučivost te će izaći na Blu-Rayu tijekom listopada, a ukoliko dobrom prodajom fanovi pokažu da žele vidjeti još, Timm je, čini se, tim fanovima itekako spreman udovoljiti.

U seriji su glavne glasovne uloge imali Will Friedle kao Terry McGinnis i kultni Kevin Conroy kao Bruce Wayne u trećoj dobi. Terry je bio buntovan mladić, no nakon obiteljske tragedije, u kojoj je izgubio oca, Terry krade moderno Batman odijelo kako bi ga osvetio. Bruce Wayne, koji je već odavno okačio Batmanov plašt o klin ubrzo imenuje Terrya svojim nasljednikom te mu kao mentor i šef iza računala u Bat-špilji pomaže kako bi se novi Batman sukobio sa novim kriminalcima koji haraju modernim Gotham Cityem.

Popularnost serije dovela je i do dva dugometražna filma, od kojih je puno bolje zapažen The Return of Joker u kojem je glasovnu ulogu Jokera obavio i više nego izvrsni Mark Hamill. Danas je otkriveno da je u planu bio još jedan film u kojem bi u središtu radnje bila stara Selina Kyle/Catwoman, ali čini se da uspjeh The Return of Jokera ipak nije bio dovoljan da taj projekt zaživi. Ali ipak, nikad ne reci nikad.

Similar Posts