Prethodna 'The Walking Dead' epizoda najgore ocijenjena u cijeloj seriji

Prethodna ‘The Walking Dead’ epizoda najgore ocijenjena u cijeloj seriji

Najnovija epizoda Walking Deada težak je posao koji treba gledati, prema gledateljima koji su na IMDb-u izglasali “Diverged” kao najgoru epizodu serije u povijesti. Dio je šest dodatnih bonus epizoda iz 10. sezone, snimljenih usred pandemije koronavirusa. U “Diverged” se pronalaze najbolje prijatelji Carol (Melissa McBride) i Daryl (Norman Reedus) na najnižoj točki njihovog prijateljstva nakon što je njihov lovački izlet završio svađom u “Find Me.”

“Diverged” je trenutno najniža ocjena epizode The Walking Dead na IMDb-u, gdje je dobio 4,5 ocjenu od registriranih korisnika. Epizoda je za pretplatnike AMC+ objavljena u četvrtak, 25. ožujka, prije nego što je televizija emitirala u nedjelju, 28. ožujka.

Od 28. ožujka, “Diverged” je rangiran niže od epizode 7. sezone “Swear”, nekadašnje najlošije ocijenjene epizode The Walking Dead s ocjenom 5,6. “Swear” je držao to mjesto sve do prošlog tjedna kada je “Splinter”, koja je jedna od epizoda snimljenin tijekom pandemije, dobio ocjenu “5,2” kako je utvrđeno prosječnim glasovima korisnika IMDb-a. Čini se da serija više nije ni sjena onoga što je nekad bila.

Similar Posts