Šokantna 'The Walking Dead' scena seksa povećala gledanost seriji (video u članku)

Šokantna ‘The Walking Dead’ scena seksa povećala gledanost seriji (video u članku)

The Walking Dead serija se vratila nakon stanke ovog vikenda. Njezina premijera drugog dijela sezone “Squeeze,” uključivala je poprilično neobičnu scenu seksa. Sada se čini da je velika priča oko te scene privukla veću gledanost seriji nego je to inače slučaj.

Brojke gledatelja ove AMC serije su u padu posljednjih nekoliko sezona, međutim, ovog vikenda gledanost je narasla za 9%. Ukupno je 3.5 milijuna gledatelja pogledalo ovu epizodu u usporedbi s finalom pola sezone koje je gledalo 3.21 milijun. To uključuje 15% povećanje u dobi gledatelja od 25-45 godina (2 milijuna ukupno) i 17% gledatelja u dobi od 18-49 godina (1.6 milijuna).

Scena seksa o kojoj je riječ je između Negana (Jeffrey Dean Morgan) i Alphe (Samantha Morton) poremećenog vođe Whisperera. Alpha je natjerala Negana da se skine i onda se susrela s njim u šumi noseći ništa osim svoje maske napravljene od zombie mesa. Fanovi su bili poprilično zgroženi s tom seks scenom.

Provjerite akciju u videozapisu ispod, ako želite izgubiti apetit zbog ideje nošenja, ne samo tuđe kože, nego kože skinute sa zombija tijekom seksa.

Similar Posts