Netflix objavio prve slike druge sezone serije 'You'

Netflix objavio prve slike druge sezone serije ‘You’

Netflix je objavio prve slike za drugu sezonu odlične serije ‘You’ u kojima smo dobili prvi pogled na Joeov (Penn Badgley) novi život u Los Angelesu.

Joe je sada usmjerio pogled na djevojku po imenu Love Quinn, koju glumi zvijezda Haunting of Hill House horor serije Victoria Pedretti. Love je “umjetnička” kuharica u LA-u koja radi kao voditeljica proizvoda u trgovini namirnicama, a ne zanimaju je društveni mediji ili brendiranje nego kako voditi što zanimljiviji život. Ona je utučena kad upoznaje Joea, te “osjeti da je i on znao za gubitak koji utječe na cijeli život.” EP Sera Gamble je rekla za EW da Love “utjelovljuje ono najbolje iz Los Angelesa,” dok Joe mrzi grad i gotovo ništa neće promijeniti njegovo mišljenje o tome.

Ova sezona će se fokusirati na to koliko Joe mrzi Los Angeles i sve stereotipe koji dolaze s njim, pa su Love i svi njezini prijatelji upravo ti stereotipi Los Angelesa. Joga, akupunktura, psihodelika, moderne trgovine prehrambenim proizvodima, blogging o načinu života – sve je tu i Joe je bijesan na to.

Najbolji prijatelji Love uključuju Sunrise (Melanie Field), mamu blogericu, i njezinu partnericu Lucy (Marielle Scott), “edgy-chic” književnu agenticu. Charlie Barnett glumi Gabea, akupunkturista koji možda najviše od njih živi život Los Angelesa.

Joe sada radi u modernoj trgovini / kafiću zvanoj Anavrin, koja je “Nirvana” napisana unazad (kao referenca s prehrambenom trgovinom LA Erewhon, u kojoj gotovo unazad piše “Nowhere”). Adwin Brown glumi Calvina, upravitelja trgovine koji unajmljuje Joea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

New neighbor, who dis? @younetflix #younetflix

Objavu dijeli Carmela Zumbado (@carmelazumbado)

Također ima novu susjedu po imenu Delilah (Carmela Zumbado), istraživačku novinarku koja pazio na ovog sumnjivog frajera.

Sve nove slike druge sezone Netflixove serije ‘You’ možete vidjeti ispod.

Similar Posts