CW naručio pilot epizodu za Batwoman seriju s redateljem Game of Thronesa

CW naručio pilot epizodu za Batwoman seriju s redateljem Game of Thronesa

CWov Batwoman projekt će biti vrlo visokog nivoa – redatelj serije Game of Thrones je angažiran kako bi radio na pilotu serije, a donosimo vam i kratak opis radnje serije. 

Mreža je naručila pilot serije Batwoman, u kojoj će glavnu ulogu glumiti Ruby Rose, koju smo prvi puta imali prilike vidjeti u toj ulozi u DC crossover događaju prošlog mjeseca.

Osvajatelj Emmyja, redatelj David Nutter je zaposlen kako bi režirao pilot serije. Nutter je najpoznatiji po svom radu na seriji Game of Thrones, gdje je režirao epizode poput “The Rains of Castamere” (a.k.a. The Red Wedding epizoda) i ima nekoliko epizoda na kojima je radio za posljednju sezonu Game of Thrones serije. Nutter je poznat u Hollywoodu kao ‘šaptać pilota’ jer je puno puta režirao uspješne pilote koji su kasnije pretvoreni u serije. Pilote na kojima je radio uključuju prve epizode CW serija The Flash i Arrow, zajedno sa serijama poput The Mentalist, Supernatural, Without a Trace i Smallville.

CW naručio pilot epizodu za Batwoman seriju s redateljem Game of Thronesa

Evo i službenog opisa pilota koji, ako serija bude odobrena, će postati prva lezbijska superhero serija na malim ekranima:

“Naoružana strašću za socijalnu pravdu i s navikom govorenja onoga što joj je na umu, Kate Kane (glumica Ruby Rose) se spušta na ulice Gothama kao Batwoman, otvorena lezbijka i visoko trenirani ulični borac s ciljem zaustavljanja kriminalnog uspona u gradu. Ali nemojte ju još zvati herojem. U gradu koji očajno treba zaštitnika, Kate mora pobijediti svoje osobne demone prije nego prihvati Gothamov simbol nade.”

Caroline Dries (The Vampire Diaries, Melrose Place) će biti voditeljica serije, dok će Greg Berlanti, Sarah Schechter, Geoff Johns biti izvršni producenti.

Batwoman ide u razmatranje oko pravljenja serije za sljedeću sezonu.

Ako do serije dođe, možemo očekivati da će se Batwoman redovito pojavljivati u Arrowverse crossover eventima.

Similar Posts