Gandalf

Ian McKellen želi glumiti Gandalfa u novoj ‘Lord Of The Rings’ seriji

Ian McKellen je izrazio želju za ponovno glumiti Gandalfa u nadolazećoj Amazon TV seriji ‘Lord of the Rings’.

S nedavnim vijestima da Amazon pravi novu LOTR seriju, fanovi su se već počeli pitati tko će glumiti neke od legendarnih Tolkiena likova, koji će se sigurno pojaviti u seriji. A jedno poznato lice bi svakako htjelo biti umiješani.

Ian McKellen želi glumiti Gandalfa u novoj ‘Lord Of The Rings’ seriji

U intervju za Graham Norton Show, Ian McKellen, koji je glumio Gandalfa u Peter Jackson filmovima, izjavio je da bi apsolutno volio reprizirati svoju ulogu u nadolazećoj seriji. Kada je upitan dali bi bio uznemiren da vidi drugog Gandalfa, on je rekao:

“Kako misliš drugi Gandalfa?”

McKellen je tada dodao da ništa nije potvrđeno oko njegovog povratka u Međuzemlje, zato što ga prvo moraju pitati:

“Nisam još pristao, zato što me još nitko nije pitao. Ali želite li vi reći da će ga netko drugi glumiti? Gandalfa je preko 7000 godina star, tako da ja nisam prestar.”

Što vi mislite, da li biste htjeli vidjeti Ian McKellena kako ponovno reprizira jednu od svojih najlegendarnijih uloga? Napišite u komentarima svoje mišljenje.

Nova Lord of the Rings serija je obavezna snimati nekoliko sezona, neovisno o uspjehu, producenti serije su Amazon Studios, zajedno s Tolkien Estate and Trust, HarperCollins i New Line Cinema.

Similar Posts