Nova Game Of Thrones izbrisana scena daje odgovor na pitanje sudbine lika [video]

Nova Game Of Thrones izbrisana scena daje odgovor na pitanje sudbine lika [video]

Osma i posljednja sezona Game of Thrones serije je stigla na DVD, Blu-ray i 4K Ultra HD Blu-ray, a s njom je stigla i ekskluzivna izbrisana video scena iz serije, zahvaljujući IGN. Ova obrisana scena iz epizode “The Long Night” čini jednu od najmračnijih epizoda u seriji još mračnijom.

Ova scena se odvija na kraju “The Long Night” epizode osme i posljednje sezone Igre Prijestolja, dok su Winterfellove obrane pale i snage Night King približile su se Branu u Godswoodu. Prije nego što Theon Greyjoy zauzme svoje herojsko posljednje stajalište, ispada da su Alys Karstark i njezini vojnici također pali pred snagom White Walkersa. Nakon što je stajala kraj Theona Greyjoya i budućeg Kralja Brana Starka, Alysa odlazi u šumu iza Weirwood stabla. Iako se ono što se dogodilo njoj i njezinim vojnicima neizbježno događalo izvan ekrana, krikovi koji su odjeknuli neosporno podrazumijevali su jedan zaključak: Alysa je ubijena.

Nova Game Of Thrones izbrisana scena daje odgovor na pitanje sudbine lika [video]

Nije teško razumjeti zašto je ta scena izrezana iz konačne verzije, jer je “The Long Night” već jedna od dužih epizoda u seriji. Međutim, ona pomaže u suprotstavljanju jednoj od glavnih kritika epizode da nema dovoljno smrtnih slučajeva s obzirom na visoke uloge Bitke kod Winterfela. Čak i redatelj Miguel Sapochnik priznaje da je “htio ubiti sve” u ovoj klimaksnoj epizodi. Alys možda i nije baš glavni lik, ali njena smrt ovdje je podsjetnik da su se mnogi borili i umirali kako bi zaustavili Bijele šetače.

Ova izbrisana scena iz posljednje sezone Game of Thrones nije jedina stvar koja je otkrivane prilikom ovih kućnih izdanja serije. Mi smo također saznali odgovore na neka pitanja, poput toga gdje je Arya otplovila, što je Drogon učinio s tijelom Daenerys i mnoga druga pitanja za koje do sada nismo imali odgovore.

U nastavku možete pogledati novu izbrisanu scenu u kojoj vidimo sudbinu Alyse Karstark u posljednjoj sezoni HBO epske serije Game of Thrones.

Similar Posts