Trailer: You (sezona 2)

Trailer: You (sezona 2)

Stigao je novi službeni trailer za drugu sezonu odlične Netflixove psihološke triler serije, pravljene prema knjizi istog imena, You.

Datum izlaska druge sezone serije You:

26. prosinac 2019.

Žanr:

Krimi, drama, triler

Kreator:

Greg Berlanti, Sera Gamble

Glumci:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Luca Padovan

Radnja ukratko:

Pametan voditelj knjižare oslanja se na svoje poznavanje interneta kako bi se žena iz njegovih snova zaljubila u njega.

Trailer: You (sezona 2)

U rujnu 2018. godine, serija You je imala svoju premijeru na Lifetime mreži u USA, prije nego je internacionalno objavljena na Netflixu u prosincu prošle godine. Sada, You će prijeći na Netflix kao njihova originalna serija i streaming mreža je najavila da će druga sezona serije imati premijeru 26. prosinca 2019. godine.

Joe je sada usmjerio pogled na djevojku po imenu Love Quinn, koju glumi zvijezda Haunting of Hill House horor serije Victoria Pedretti. Love je “umjetnička” kuharica u LA-u koja radi kao voditeljica proizvoda u trgovini namirnicama, a ne zanimaju je društveni mediji ili brendiranje nego kako voditi što zanimljiviji život. Ona je utučena kad upoznaje Joea, te “osjeti da je i on znao za gubitak koji utječe na cijeli život.” EP Sera Gamble je rekla za EW da Love “utjelovljuje ono najbolje iz Los Angelesa,” dok Joe mrzi grad i gotovo ništa neće promijeniti njegovo mišljenje o tome.

Ova sezona će se fokusirati na to koliko Joe mrzi Los Angeles i sve stereotipe koji dolaze s njim, pa su Love i svi njezini prijatelji upravo ti stereotipi Los Angelesa. Joga, akupunktura, psihodelika, moderne trgovine prehrambenim proizvodima, blogging o načinu života – sve je tu i Joe je bijesan na to.

Najbolji prijatelji Love uključuju Sunrise (Melanie Field), mamu blogericu, i njezinu partnericu Lucy (Marielle Scott), “edgy-chic” književnu agenticu. Charlie Barnett glumi Gabea, akupunkturista koji možda najviše od njih živi život Los Angelesa.

Zvijezde druge sezone Netflixove serije You su Penn Badgley kao Joe Goldberg, Victoria Pendetti kao Love Quinn, Ambyr Childers kao Candace, Jenna Ortega kao Ellie, James Scully kao Forty Quinn, Carmela Zumbado kao Delilah Alves i Robin Lord Taylor kao Will.

Premijera druge sezone Netflixove serije You je 26. prosinca 2019. godine, kada, kao i obično, dolazi cijela na tu streaming platformu.

Trailer druge sezone serije You:

https://youtu.be/xXBTImqyeU0

Similar Posts