Prvi pogled na Henry Cavilla u odjelu Witchera

Prvi pogled na Henry Cavilla u odjelu Witchera

Procurila je nova slika sa seta snimanje serije The Witcher, koja nam otkriva Superman glumca Henry Cavilla u svom novom kostimu Geralt of Rivia.

Budućnost Henryja Cavilla, kao Supermena, još je pod upitnikom od izlaska Justice League filma 2017. godine. Za sada, Cavill zamjenjuje svoje Superman odijelo za glavnu ulogu u Netflixovoj vrlo iščekivanoj adaptaciji The Witcher, koja je trenutno u sred produkcije. The Witcher je okovan u tajnost, ali fanovi imaju prilike ponovno vidjeti Henry Cavilla kao Geralta zahvaljujući slici sa seta snimanja koju je podijelio Henry Cavill News. Pogledajte sliku sa seta Witchera ispod

Ova serija koja će imati 8 epizoda je za sada i dalje bez datuma izlaska, iako mi znamo da će ona izaći kasnije ove godine, ako ne upadne u neke drastične produkcijske probleme. S cijelom ekipom koja je već na drugoj lokaciji snimanja, čini se kako se za sada sve odvija po planovima.

S kratkom radnjom ove serije, koja glasi: “Witcher Geralt, mutirani lovac na čudovišta, bori se s pronalaženjem svog mjesta u svijetu gdje se ljudi često pokazuju zlobnijima od samih čudovišta,” ne možemo ne biti uzbuđeni oko njezinog izlaska.

Serija je pravljena prema knjigama fantazije istog imena od Andrzej Sapkowskog. Showrunner serije je Lauren S. Hissrich koja će također biti izvršni producent, dok će Alik Sakharov, Alex Garcia Lopez i Charlotte Brändström režirati osam epizoda prve sezone.

Zvijezde serije The Witcher su Henry Cavill kao Geralt of Rivia, Freya Allan kao Ciri, Anya Chalotra kao Yennefer, Jodhi May kao Queen Calanthe, Bjorn Hlynur Haraldsson kao Eist, Adam Levy kao Mousesack, MyAnna Buring kao Aretuza i Millie Brady kao Princess Renfri. Mimi Ndiweni i Therica Wilson-Read također glume kao mladi čarobnjaci.

Datum izlaska The Witcher serije je za sada još nepoznat, ali zna se da dolazi ove godine na Netflix.

Jedva čekamo saznati nove informacije o ovoj seriji, a čim se to dogodi, podijelit ćemo ih s vama.

Druge je zanimalo i ovo...