Trailer: Hellboy (2019)

Stigao je novi video klip za nadolazeći akcijsko avanturistički fantazija horor remake film Hellboy. U filmu glume David Harbour i Milla Jovovich.

Datum izlaska filma Hellboy:

12. travanj 2019

Žanr:

Akcija, avantura, fantazija

Redatelj:

Neil Marshall

Scenarist:

Andrew Cosby, Mike Mignola

Glumci:

Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane

Radnje ukratko:
Pravljen prema stripu od Mike Mignola, Hellboy, uhvaćen između svjetova nadnaravnog i ljudi, bori se s drevnim čarobnjakom željnim osvete.

Hellboy je nadolazeći Američki superhero film pravljen prema  Dark Horse stripovskom liku istog imena. Redatelj filma je Neil Marshall, a zvijezda filma je David Harbour. Osim njega u filmu glume Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane i Daniel Dae Kim. Ovo je reboot Hellboy serije filmova i treći igrani film. Film vuče inspiraciju iz Darkness Calls, The Wild Hunt i The Storm and the Fury.

Kao obično, demonsko dijete je donošeno u ovaj svijet i odgojeno da ga štiti. Sa svojom ‘Right Hand of Doom’ i gadnom naravi, Stranger Things zvijezda David Harbour glumi glavnog heroja iz filma Hellboya, te za sada izgleda vrlo uvjerljivo u toj ulozi. Povratak B.P.R.D. čini se kako nije mogao doći u bolje vrijeme, jer se svjetski poredak nalazi ugrožen od strane nadnaravnih bića koje jedine može spriječiti ‘Bureau for Paranormal Research and Defense’. Te zle sile predvodi nitko drugi nego Milla Jovovich, koja glumi Nimue, the Blood Queen osobno.

Kako se trenutno čini, a i po ovom traileru, ovaj film je definitivno R-Rated, ali ne neki tmurni R-rejting, već zabavni i duhoviti. Pogledajte trailer i uvjerite se sami.

Film dolazi u kina 12. travnja 2019. godine i definitivno spada među najiščekivanije filmove 2019. godine.

Ako ste ljubitelji filmova i serija pridružite nam se u Facebook grupi

Klip iz filma Hellboy
Green Band Trailer ispod 17 godina
Red Band Trailer iznad 17 godina

Similar Posts