Jurassic World live-action TV serija navodno u izradi

Jurassic World live-action TV serija navodno u izradi

Prema Jurassic Park fanovskoj stranici Jurassic Outpost, Amblin Television razvija live-action Jurassic World TV seriju. Otkrili su vrlo malo pored toga, ali dodaju da Colin Trevorrow i Steven Spielberg rade na projektu kao producenti zajedno s Justin Falvey i Darryl Frank.

Vancouver, Kanada je navedeno kao primarna lokacija snimanja, a to vjerojatno ne bi trebalo doći kao veliko iznenađenje zbog nižih troškova, a i zato što se Jurassic World: Dominion djelomično snima tamo. Stranica još navodi da će serija vjerojatno imati debi na Peacock streaming mreži negdje 2021. ili 2022. godine.

Također dodaju da će se serija odvijati u istom kontinuitetu kao i Jurassic World filmovi što ima smisla ako uzmemo za premisu da trenutno dinosauri slobodno haraju svijetom.

Frank i Falvey su dopredsjednici Amblin Television, a oni su nedavno bili izvršni producenti na hvaljenoj TV seriji The Americans na FX.

Morat ćemo čuti nešto više o ovoj Jurassic World TV seriji prije nego budemo sigurni da se zaista događa, ali obično fanovske stranice poput ove obično ne dijele lažne informacije jer time riskiraju da ih više nitko ne posjećuje. Ne možemo reći da ne zvuči kao dobra ideja, a s toliko velikih franšiza koje se prebacuju na male ekrane, ova je kao stvorena za razvoj.

Dok čekate izlazak filma ili ove potencijalne serije, pogledajte kratki Jurassic World film koji spaja događaja između Fallen Kingdom i Dominion, Battle at Big Rock.

Similar Posts