agents of shield

Recenzija: Agents of S.H.I.E.L.D. (sezona 4)

Nedavno završena još jedna odlična sezona Agents of S.H.I.E.L.D. Serija što ide dalje to je sve bolja i bolja. 

Žanr serije:

Akcija, drama, sci-fi, superhero

Kreator serije:

Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon

Glumci:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton

 Agenti S.H.I.E.L.D.-a (2013) on IMDb

Recenzija: Agents of S.H.I.E.L.D. (sezona 4)
Ghost Rider – Agents of SHIELD

Nakon slabe prve i druge sezone, te odlične treće sezone, nedavno je završila još bolja četvrta sezona.

Zaista najbolja sezona do sada pružila je neke nezaboravne trenutke, te ponudila neke nove likove (Ghost Rider!!!) i vratila neke stare.

Radnja četvrte sezone se vrti oko knjige Darkhold, koja je puna mračne magije (inače naziv knjige je još i The Book of Sins). Ova sezone je podjeljenija u tri djela, prvi dio gdje nas upoznaje s knjigom i novim likom Ghost Riderom, koji je fenomenalan i iskreno se nadam da će dobiti svoju seriju, drugim djelom koji se odvija u alternativnoj stvarnosti (Framework), ne bi vam htio više govoriti o tome da ne pokvarim iznenađenje ako niste gledali, te trećim djelom u kojem vidimo odličan završetak fantastične sezone.

Kombinacije tehnologije i supermoći je odlična i nadam se da će i oni, a i druge serije to češće prakticirati. Za razliku od dosta filmova gdje često heroj i negativac imaju slične ili iste moći, ovdje to nije bio slučaj.

Recenzija: Agents of S.H.I.E.L.D. (sezona 4)
Agents of HYDRA

Cijela serija, a ove sezona možda još više, vizualno izgleda odlično, uz to za ljubitelje Marvela ima hrpa “Easter Eggova”.

Ova sezona je bila pomaknuta na programu za kasniji termin, pa su se tako mogli posvetiti nekim mračnijim temama. Nažalost to joj je samo dodatno srušilo rejting gledanosti, zaista šteta jer je time serija samo dobila na kvaliteti.

Na svu sreću serija je obnovljena za petu sezonu, a kakav je bio kraj četvrte ne mogu dočekati početak nove, pete sezone.

Druge je zanimalo i ovo...