Paul Rudd nije siguran u ‘Ant-Man 3’

Paul Rudd nije siguran u ‘Ant-Man 3’

Paul Rudd, glumac kojeg smo u ulozi sitnog (ali i divovskog) Marvel heroja Ant-Mana gledali već u četiri filma, izjavio je da uopće ne zna hoće li se njegov lik vratiti u budućnosti Marvel Filmskog Svemira, ali isto tako je rekao da bi fanovi trebali pokrenuti kampanju da se film snimi, što će reći da zasigurno ima volje vratiti se ulozi.

Rudd je svoj debi kao Ant-Man imao u svom solo filmu, kasnije smo ga gledali i u Captain America: Civil War, pa onda u nastavku njegovog solo filma gdje je udružio snage sa svojom vjernom partnericom Wasp, koju je glumila izvrsna Evangeline Lilly, a taj dinamični duo je ponovno dobio priliku da zablista i u filmu kojeg smo već spomenuli u šesteroznamenkastom broju puta – Avengers Endgame.

Paul Rudd nije siguran u ‘Ant-Man 3’

Budući da ovaj lik ima već dva solo filma, čime je postao i stalni dio MCU-a, ali još uvijek je dovoljno svjež da još ponešto kaže i u budućem periodu, postoje otvorene nade da će Ant-Man, i naravno Wasp, pojaviti se u još jednom zasebnom filmu kako bi se i ta trilogija okončala. Iako ni Ant-Man ni njegov nastavak Ant-Man and the Wasp, nisu baš svrstani u elitu MCU-a, još uvijek su i kritički i financijski prošli dovoljno dobro da Marvel nema razloga odustati od ovih sitnih heroja. Neki će možda reći da je Endgame bio zadovoljavajuć završetak za njih, ali bilo bi šteta da Tic-Tac i Osica ne dobiju još jednu zasebnu avanturu (sorry, ljudi, veliki Wasp fan ovo piše).

Već je najavljeno da će Marvel filmove koje ćemo gledati u Fazi 4 najaviti 23. kolovoza na Disney D23 Expo (ono što mene tangira, hoće li otkriti cijelu Fazu 4 ili samo dio, tj. nekoliko početnih filmova), ukoliko se još uvijek potencijalni Ant-Man 3 na toj prezentaciji ne pojavi, vrlo je vjerojatno da ga nikad nećemo gledati. Ali nikad ne reci nikad (iako sam ga, zapravo, sad maloprije rekao), treći Ant-Man (i Wasp) film je još uvijek na našem popisu izglednih projekata u članku nadolazećih Marvel filmova, tako da se iskreno nadamo da će sitni heroji još jednom sletjeti na velika platna. Naravno, možda konačno dobijemo i taj željeni recap cijelog MCU-a iz Luisove (Michael Pena) perspektive. 🙂

Kakav je vaš stav o potencijalnom trećem Ant-Man filmu? Želite li ga vidjeti? Jer ja svakako želim.

Similar Posts