Morbius bi mogao biti smješten u Tobey Maguireov Spider-Man svemir umjesto u MCU

Morbius bi mogao biti smješten u Tobey Maguireov Spider-Man svemir umjesto u MCU

Puno je pitanja oko budućeg partnerstva Sony Pictures i Marvel Studios kada je u pitanju Spider-Man. Dok će lik kojeg glumi Tom Holland nastaviti igrati ulogu u Marvelovom Filmskom Svemiru, Sony počinje širiti vlastiti kutak s likovima poput Venoma i Morbiusa. I prvi trailer za film o Morbiusu Jareda Letoa sadrži verziju Spider-Mana koju fanovi nisu vidjeli već dugo vremena, pa se ljudi pitaju hoće li film biti vezan u MCU i samo su napravili grešku u kontinuitetu ili Sony planira nešto potpuno drugačije?

Sada nova fotografija sa seta snimanja za ono što se pretpostavlja da je vezano za Morbiusa ima više implikacija da film uopće neće biti povezan s MCU-om, već će umjesto toga biti dio franšize Tobey Maguireovog Spider-Mana.

Nova fotografija snimljena iz produkcije u Los Angelesu na kojoj se vidi gradski autobus napravljen da izgleda kao da je iz New Yorka, ukrašen reklamom koja kaže da je Spider-Man nestao iz Velike Jabuke. Oglas je označen logotipom Daily Buglea, novinama kojima upravlja J. Jonah Jameson. Osim toga, kao što možete vidjeti iznad na slikama, uslika je Jared Leto, a navodno su vidjeli i Matta Smitha na setu, što ukazuje na to da su slike zaista sa snimanja Morbiusa, a ne recimo Venom 2 filma.

Ali gdje je ova referenca zamršena je i sam logotip, koji nije isti DailyBugle.net koji smo vidjeli na iznenađujućoj post-kreditnoj sceni u Spider-Man: Far From Home. Umjesto toga, logotip je isti kao što je prikazano u originalnoj trilogiji Spider-Man u režiji Sama Raimija.

Ova nova slika, zajedno s pojavom Raimijevog Spider-Man-a u Morbiusovom traileru, sada ispada da taj poster nije bio pogreška, već je umjesto toga bio namjeran izbor koji je pokazao da se spinoff zapravo događa u istom svemiru kao i originalna trilogija filmova o Spider-Manu.

Ovo bi moglo postati veliko iznenađenje za fanove koji očekuju bliskiju vezu između Marvelovog Filmskog Svemira i Sonyjevih spinoffa, osobito nakon što je predsjednik Marvel Studios Kevin Feige jasno dao do znanja da postoje veliki planovi za lika u budućnosti.

Otkrit ćemo što se zapravo događa s nestalim Spider-Manom kada se Morbius premijerno predstavi u kinima 31. srpnja.

Similar Posts