Lud, zbunjen, normalan - povratak najluđe i najpopularnije obitelji u regiji

Lud, zbunjen, normalan – povratak najluđe i najpopularnije obitelji u regiji

Nakon višegodišnje pauze, najpopularnija humoristična serija na Balkanu – Lud, Zbunjen, Normalan, večeras počinje sa novom sezonom.

Iako se mislilo da je serija stavila točku na i sa desetom sezonom i 264. epizodom prije tri godine, to se ispostavilo daleko od istine. Nova TV je od produkcije FIST iz Sarajeva naručila još 36 epizoda kako bi se sveukupni broj zaokružio na 300, a prvu od tih, sada napokon konačnih 36 epizoda premijerno ćete moći pogledati večeras.

Nova sezona odvija se 10 godina nakon završetka prethodne. Izet je i dalje Izet, Faruk je pobjegao u Švedsku da ga ne bi zatvorili zbog utaje poreza, Damir se i dalje opija, a Damirov sin Džebra sad ima 18 godina i sprema se krenuti očevim stopama – upisati fakultet medicine. U kuću Fazlinovića dolazi nova, ali zapravo stara kućna pomoćnica Šefika koja je odlučna da napokon uvede reda. Dok je Faruk u bijegu, Izet uz pomoć svog rođaka Samira pokušava iznajmiti prostor studija Akord jer problema sa nestašicom novca nikad previše, a Fufe se vratio iz Amerike ali, što je novost, pun k’o brod te ima poslovnu idejuza studio. Ideju koja naravno neće baš slavno završiti.

Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović se vraćaju svojim najpoznatijim ulogama Izeta i Damira. Dok je Senad Bašić, koji je 10 sezona glumio Faruka odustao od uloge, što je zapravo glavni razlog za njegov bijeg u Švedsku. Mladi glumac Tarik Džinić, koji je u seriji Konak kod Hilmije istih autora glumio mladog Izeta, sada postaje Džebra Fazlinović koji se sprema za studentski život, iako će pokazati po karakteru da se od svojih gena nikako ne može pobjeći.

Nove epizode serije Lud, Zbunjen, Normalan počinju večeras od 20 sati i 15 minuta na Novoj TV.

Druge je zanimalo i ovo...