Lucifer ponovno uskrsnuo! Netflix i službeno obnovio seriju za šestu sezonu

Lucifer ponovno uskrsnuo! Netflix i službeno obnovio seriju za šestu sezonu

Lucifer je još jednom spašen od propadanja – jer je Netflix obnovio seriju o đavlu WBTV-a za čudesnu šestu i posljednju sezonu, objavila je streaming služba. Drugim riječima, sezona 5 više nije kraj, što je nagoviješteno jučer kada je Netflix najavio premijeru sezone 5A (21. kolovoza), a da je nije prozvao posljednjom sezonom.

Ovo je samo još jedan sjajan zaokret u zanimljivom putovanju serijala Toma Ellis i Lauren German . Premijerno prikazan 2014. godine, emisija se u početku odvijala na Foxu tri sezone prije nego što je otkazana 2018. godine, što je izazvalo ogroman odziv fanova. Mjesec dana kasnije, Netflix je oživio Lucifera za četvrtu sezonu koja je debitirala prošlog svibnja.

U lipnju 2019. godine streamer je obnovio Lucifer za petu i posljednju sezonu od 10 epizoda. Ali onda je mjesec dana kasnije povećao broj epizoda na 16 epizoda. Izvješća da je Netflix razmišljao o završetku serije, počelo se vrtjeti krajem veljače.

Prije dolaska sezone 6, još uvijek moramo proći kroz cijelu sezonu 5, koja će biti objavljena u dva dijela i pokupljena s Luciferom (Ellis) koji se vratio natrag u Pakao. Prema službenom zadirkivanju prvih osam epizoda pete sezone, “Lucifer ima burni povratak, Chloe preispituje romansu, Ella napokon pronalazi lijepog momka, a Amenadiel se prilagođava cijeloj stvarnosti očinstva.” Obožavatelji se mogu veseliti i predstavljanju Dennisa Haysberta kao Boga, te glazbenoj epizodi i povratku Inbar Lavi kao Eve.

Lucifer sezona 5A dolazi 21. kolovoza na Netflix.

Similar Posts