Star Wars: The Mandalorian dodaje Rosario Dawson u sezonu 2 kao Ahsoka Tano

Star Wars: The Mandalorian dodaje Rosario Dawson u sezonu 2 kao Ahsoka Tano

Sve od njezinog debija u Star Wars: The Clone Wars, fanovi nestrpljivo čekaju vidjeti Ahsoka Tano u live-action galaksiji Star Wars priča, a sada SlashFilm donosi da će im ta želja biti napokon ispunjena jer je Rosario Dawson izabrana za ulogu ovog Jedija za drugu sezonu serije The Mandalorian.

Kako su fanovi posljednjih godina izrazili želju za ovim izborom, sama Dawson često je izrazila interes za preuzimanje uloge, pri čemu će ovaj izbor zasigurno oduševiti ne samo fanove Clone Wars, već i samu Dawson. Druga sezona The Mandalorian serije trenutno je u produkciji, a debitirat će na Disneyu+ ovog listopada.

Lik je debitirao kao padawan Anakina Skywalkera, ali tijekom serije dokazala se jednako atraktivnim likom kao i sam Anakin, ako ne i više, te je osvojila legije obožavatelja. Kad je Star Wars: The Clone Wars neočekivano otkazan nakon epizode s cliffhanger, fanovi su ostali šokirani da neće vidjeti zaključak njezine avanture, znajući da je ona u potpunosti odsutna iz Star Wars: Revenge of the Sith.

Star Wars: The Mandalorian dodaje Rosario Dawson u sezonu 2 kao Ahsoka Tano

Na svu sreću, Clone Wars kreator Dave Filoni je ponovno vratio Ahsoka za svoju novu seriju, Star Wars Rebels, koja se odvijala nekoliko godina prije događaja u filmu Star Wars: A New Hope, čime je omogućio fanovima da saznaju više o sudbini tog lika. Finale te serije je čak potvrdilo da je Ahsoka, zajedno sa Sabine Wren, preživjela događaje Star Wars: Return of the Jedi, sa završnim prizorom para koji ih prikazuje kako odlaze u galaksiju otkriti mjesto Ezre Bridger.

Kako fanovi ne mogu dočekati drugu sezonu serije The Mandalorian, ove vijesti će ih zasigurno oduševiti. Sada samo da se uskoro nastavi snimanje, kako bi što prije dobili nastavak.

Similar Posts