Deadpool 3 glasina: Ryan Reynolds predložio Marvelu ideju Deadpool vs. Marvel Svemir

Možda se sjećate kako je Roger Wardell objavio hrpu raznih ludih ideja na Twitteru, samo kako bi se mjesecima kasnije, nekada i godinama, pokazale istinitim. Danas, još jedna jednako nevjerojatna glasina stiže od Wardell (via Hindustan Times) koja navodno daje malo svijetla na Ryan Reynoldsove nade za Deadpool 3.

“Deadpool kills Fox’s Marvel Universe je bila jedna od ideja koje je Reynolds predložio 2019. godine,” neimenovani izvor donosi. “Michael Bay u razgovorima da režira film.”

Iako je teško za povjerovati, ima dosta oko ove glasine što ima smisla. Reynolds je radio s Bayom na Netflixovom filmu Six Underground, filmu koji su napisali Deadpool scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick. To bi čak mogao biti i solo film gdje bi se Wade Wilson sukobio s nekim poznatim likovima. Sve bi to ostavilo Marvelov Filmski Svemir nedirnutim.

Teško je vjerovati da takav film ne bi bez problema uspio skupiti preko milijardu dolara, a Deadpoolova priroda znači da bi on bio prava osoba za taj posao.

Reynolds se susreo s Marvel Studios i Kevinom Feigeom, ali je li to ono što obje strane razmatraju za sada ne možemo reći. To je zanimljiv projekt, i dok je ovaj gospodin u prošlosti imao dobrih vijesti, za ovu nekako sumnjamo, ali definitivno zvuči ludo.

Druge je zanimalo i ovo...