Disney postao prvi studio koji je prešao $10 milijardi na kino blagajnama diljem svijeta

Svi Disney filmovi koji dolaze u 2018 godini

Disney trenutno izbacuje najveći broj filmova na godišnjoj bazi, a uz to filmovi im najviše i zarađuju, pa vam donosimo sve Disney filmove koji izlaze iduće godine, a izlazi ih dosta.

Pitanje za vas, osim očiglednog Avengers: Infinity War, kojem se vi najviše od ovih filmova nadate?

Black Panther

Datum izlaska: 16. veljače 2018

Redatelj: Ryan Coogler

Glume: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o

Ukratko: T’Challa, novi vladar naprednog kraljevstva Wakande, mora braniti svoju zemlju od uništenja, od vanjskih i unutarnjih neprijatelja.

A Wrinkle in Time

Datum izlaska: 09. ožujak 2018

Redatelj: Ava DuVernay

Glume: Chris Pine, Reese Witherspoon, Zach Galifianakis, Michael Peña, Oprah Winfrey

Ukratko: Nakon nestanka njenog oca, znanstvenika, tri neobična bića šalju Meg, njezinog brata i njezinog prijatelja u svemir, kako bi ga pronašli.

Avengers: Infinity War

Svi Disney filmovi koji dolaze u 2018 godini

Datum izlaska: 04. svibanj 2018

Redatelj: Anthony Russo, Joe Russo

Glume: Dave Bautista, Karen Gillan, Tom Holland

Ukratko: Budući da su Avengersi i njihovi saveznici nastavili štiti svijet od prijetnji koje su prevelike za jednog junaka, nova prijetnja je izašla iz sjene: Thanos. Tiranin intergalaktičke zloglasnosti, njegov cilj je sakupiti svih šest Infinity Stones, artefakte nezamislive moći, i koristiti ih kako bi nanio svoju uvrnutu volju na cjelokupnu stvarnost. Sve za što su se Avengersi borili je dovelo do ovog trenutka – sudbina Zemlje i cijele stvarnosti nikada nije bila nesigurnija.

Solo: A Star Wars Story

Svi Disney filmovi koji dolaze u 2018 godini

Datum izlaska: 25. svibanj 2018

Redatelj: Ron Howard

Glume: Emilia Clarke, Clint Howard, Paul Bettany

Ukratko: Avanture Han Solo i Chewbacca prije nego su se pridružili Pobuni, uključujući njihove prve susrete s Lando Calrissian.

Incredibles 2

Datum izlaska: 15. lipanj 2018

Redatelj: Brad Bird

Glume: Samuel L. Jackson, Holly Hunter, John Ratzenberger

Ukratko: Obožavana obitelj superjunaka se napokon vrača u ‘Incredibles 2’ – ali ovog puta Helen (glas Holly Hunter) je u centru pažnje, ostavljajući Bob (glas Craig T. Nelson) kod kuće s Violet (glas Sarah Vowell) i Dash (glas Huck Milner) kako bi upravljao svakodnevnim heroizmima ‘normalnog’ života. To je vrlo teška tranzicija za sve, dodatno otežana činjenicom da obitelj i dalje nije upoznata s nadolazećim supermoćima bebe Jack-Jack. Kada novi negativac smisli brilijantni i opasni zaplet, obitelj i Frozone (glas Samuel L. Jackson) moraju naći način kako ponovno raditi zajedno – što je lakše reći nego učiniti, iako su svi Nevjerojatni.

Druge je zanimalo i ovo...