Recenzija: Kidnap (2017)

Recenzija: Kidnap (2017)

Majka ne staje pred ničim kako bi spasila svojeg sina. 

Žanr filma:

Triler

Redatelj:

Luis Prieto

Scenarist:

Knate Lee

Glumci:

Halle Berry, Sage Correa, Chris McGinn

 Kidnap (2017) on IMDb

Kidnap

Kidnap je Američki triler film o otmici, redatelja Luis Prieto, scenarista Knate Lee, a glume Halle Berry, Lew Temple, Sage Correa i Chris McGinn.

U filmu se radi o otmici dječaka i njegovoj majci, koja na sve načine pokušava zaustaviti otmičare da pobjegnu s njezinim sinom.

Prvi dio filma je nažalost poprilično dosadan i većinom vidimo glavu Halle Berry kako vozi auto za otmičarima svoga sina, te se konstantno pokušava ohrabrivati i pričati sama sa sobom, što mi je bilo pomalo iritantno. Uz to neke nelogičnosti, poput prelaska jednog od otmičara u njen auto i ostalog što se u tim trenucima događalo, da vam sada ne otkrivam previše, nemaju baš previše smisla. Čak i ako ste netko tko očekuje neke jurnjave autima ili nešto slično i tu ćete se razočarati.

Drugi dio filma postaje malo interesantniji, jer se ipak nešto počinje događati, osim besmislene vožnje. Pronalaženje otmičara i svega što slijedi je ipak puno napetije i za razliku od prvog dijela filma, može vas održati budnima.

Film je solidno uspio prikazati kroz što bi sve roditelj prošao kako bi spasio svoje dijete, a s obzirom na to da im je to slogan filma, vjerojatno su na to i ciljali.

Djelomično je drugi dio izvukao film, tako da ga možete pogledati, ako ste zainteresirani za neki triler, a nemate ništa bolje za pogledati.

Similar Posts