Poster za novi 'Texas Chainsaw Massacre' film najavljuje Leatherfaceov povratak sljedeće godine

Poster za novi ‘Texas Chainsaw Massacre’ film najavljuje Leatherfaceov povratak sljedeće godine

Znali smo da je novi film o Teksaškom masakru motornom pilom u izradi producenta Fede Alvareza (Evil Dead, Don’t Breathe), a danas je Legendary pokrenuo službenu web stranicu za nadolazeći film. Na web stranici pronaći ćete neku rani poster za film koja dolazi s obećanjem da će se “the face of madness” (Leatherface, naravno) vratiti 2021. godine.

Na web stranici možete unijeti svoju adresu e-pošte da biste dobili poster s prijedlogom i kôd koji se može iskoristiti za ekskluzivnu pozivnu karticu u Call of Duty: Warzone i Modern Warfare. Leatherface se sutra pridružuje Call of Dutyu s ažuriranjem “Haunting of Verdansk”.

David Blue Garcia (Tejano) režira film koji je napisao Chris Thomas Devlin.

“Novi film, nastavak šokantnog osnovnog horor klasika Tobea Hoopera iz 1974. godine, obilježava povratak Leatherfacea, ponovno predstavljajući jednog od najznačajnijih negativaca žanra horora u potpuno novu generaciju.”

Glumačku postavu predvodi Elsie Fisher (“Castle Rock”) zajedno sa Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U), Markom Burnhamom (Wrong Cops), Moe Dunford (The Dig), Olwen Fouéré (Mandy), Alice Krige (“Star Trek” ), Jacob Latimore (The Maze Runner), Nell Hudson (Victoria), Jessica Allain (Praonica), Sam Douglas (Snatch), William Hope (Dark Shadows) i Jolyon Coy (“War & Peace”).

Klasik Tobea Hoopera iz 1974. godine lansirao je franšizu koja uključuje sve vrste nastavaka, remakea i ponovnih pokretanja. Nedavno je Leatherface poslužio kao predznak izvornog klasika.

Alvarez producira s Rodolfom Sayaguesom iz Bad Hombrea, zajedno s Kimom Henkelom (koscenarist filma iz 1974), Ianom Henkelom i Patom Cassidyjem, koji produciraju putem svojih filmova Exurbia.

Poster za novi 'Texas Chainsaw Massacre' film najavljuje Leatherfaceov povratak sljedeće godine

Similar Posts