5 Najboljih filmova John Krasinski

5 Najboljih filmova John Krasinski

Donosimo vam 5 najboljih filmova američkog glumca, redatelja i scenarista Johna Krasinskog. Koje su vama najbolje njegove uloge?

John Burke Krasinski (Newton, Massachusetts, SAD, 20. listopada 1979.) je američki glumac, redatelj i scenarist. Najpoznatiji je po ulozi Jima Halperta u TV seriji U uredu. U njoj je osim glume, sudjelovao u režiji i scenariju nekih epizoda.

U nastavku pogledajte 5 Najboljih uloga Johna Krasinskog

5. Away We Go (2009)

Away We Go (2009)

Žanr: Komedija, drama, romantika

Redatelj: Sam Mendes

Glumci: John Krasinski, Maya Rudolph, Allison Janney

Radnja ukratko: Kada Burt i Verona otkriju da će postati roditelji nastupi panika. Mrze svoj gradić a kad se Burtovi roditelji odsele ostaju i bez glavne potpore. Stoga se upute na potragu za svojim novim domom. Domom za buduću obitelj. Na tom sudbonosnom putovanju otkrit će da je najvažnije u životu ono što ih veće- ljubav.

4. 13 Hours (2016)

13 Hours (2016)

Žanr: Akcija, drama, povijesni

Redatelj: Michael Bay

Glumci: John Krasinski, Pablo Schreiber, James Badge Dale

Radnja ukratko: Film prikazuje istinitu priču o šestorici elitnih bivših vojnih operativaca dodijeljenih da zaštite CIA-u koja se borila unatoč poraznim izgledima kad su teroristi napali uporište Veleposlanstva SAD-a u Bengaziju u Libiji, 11. rujna 2012.

3. Tom Clancy’s Jack Ryan (2018– )

Recenzija Jack Ryan 2018

Žanr: Akcija, drama, triler

Kreator: Carlton Cuse, Graham Roland

Glumci: John Krasinski, Wendell Pierce, John Hoogenakker

Radnja ukratko: Analitičar CIA-e, Jack Ryan, ubačen je na opasni terenski zadatak dok otkriva uzorak terorističke komunikacije koja ga stavlja u središte opasnosti.

2. A Quiet Place (2018)

Žanr: Drama, horor, triler

Redatelj: John Krasinski

Glumci: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe

Radnja ukratko: Obitelj koja živi na selu odvažila se živjeti u potpunoj tišini, uz uporabu znakovnog jezika, u nastojanju da se sakrije od nepoznatog entiteta koji reagira na zvukove.

1. The Office (2005–2013)

The Office - planirano oživljavanje - Svijet filma

Žanr: Komedija

Kreator: Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant

Glumci: Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski

Radnja ukratko: Pravljeno u obliku humoristične dokumentarne serije (serija je igrana), koja prati tipične uredske radnike, gdje se radni dan sastoji od ego sukoba, neprikladnog ponašanja i srama.

Similar Posts