Doctor Strange in the Multiverse of Madness biti će prvi Marvelov horor film

Doctor Strange in the Multiverse of Madness biti će prvi Marvelov horor film

Marvel nam je nam je na Comic-conu prikazao sve filmove i serije svoje nadolazeće Faze 4. Taj popis uključuje i Doctor Strange in the Multiverse of Madness film, dugo očekivani nastavak Doctor Strange filma iz 2016. godine. Sada, prema redatelju Scottu Derricksonu, to će biti prvi horor film unutar Marvelovog Filmskog Svemira.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness biti će prvi Marvelov horor film

Scott Derrickson se vraća režirati Doctor Strange nastavak, a na pozornicu panela Dvorane H Comic-Cona ga je izveo šef Marvel Studiosa Kevin Feige. Studio, u ovim trenucima, nije bio spreman otkriti puno, ali bili su spremni odrediti neka očekivanja. Derrickson, koji je prije režirao horor filmove poput Sinister i The Exorcism of Emily Rose, pojasnio je da će Doctor Strange 2 naginjati “gotici, hororu.” Razgovarajući malo više, iako ne u puno detalja, Derrickson je pojačao tu izjavu, rekavši ovo ubrzo nakon , što je odjeknulo kao bomba na Comic-conu.

“Mi ćemo napraviti prvi zastrašujući film u MCU.”

Ovo je poprilično iznenađujuće razvoj. Marvel je eksperimentirao s različitim žanrovima unutar njihovih raznih solo franšiza. Ant-Man and the Wasp je film otmice. Spider-Man: Homecoming je tinejdžerski film o odrastanju. Imamo više od jedne komedije, ali studio nikada do sada nije napravio horor film. Ipak, mi sada krećemo u četvrtu Fazu Marvelovog Filmskog Svemira i dio onoga što je pomoglo ovom studio da se tako razvije je spremnost da evoluira, eksperimentira i mjenja. Kako bi još više ilustrirali tu želju, studio je odmah po tom najavio Blade reboot film.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness biti će prvi Marvelov horor film

Što se samih detalja tiče, Benedict Cumberbatch se vraća kao Stephen Strange. Očekuje se da će Benedict Wong reprizirati svoju ulogu kao Wong, kao i Chiwetel Ejiofor kao Mordo. Iznenađenje je došlo kada je otkriveno da će se Elizabeth Olsen pridružit Multiverse of Madness, reprizirajući njezinu ulogu kao Scarlet Witch. Također je potvrđeno da će Nightmare biti glavni negativac.

Potvrđena je i WandaVision serija, koja će se direktno povezivati s Doctor Strange in the Multiverse of Madness, koja će se također fokusirati na Scarlet Witch i koja bi ju trebala, kako je rečeno, odvesti na “ulazna vrata Doctor Strangea.” Doctor Strange in the Multiverse of Madness dolazi u kina 07. svibnja 2021. godine i nakon ovakve izjave je postao sigurno jedan od najiščekivanijih filmova Marvelove Faze 4.

Similar Posts