'The Invisible Man' - prvi pogled na Elisabeth Moss u Universalovom reboot filmu

‘The Invisible Man’ – prvi pogled na Elisabeth Moss u Universalovom reboot filmu

Nakon što je Universalov The Mummy debitirao s negativnim recenzijama i lošim rezultatima na kino blagajnama, studio je ponovno razmislio o svojim idejama o filmskom svemiru fokusiranom na klasična filmska čudovišta. I dok je Johnny Depp bio potpisao za ulogu istoimenog negativca Invisible Man reboot filma, ti planovi su se promijenili nakon što je Universal odlučio odustati od građenja zajedničkog svemira i umjesto toga se posvetio pravljenju individualnih, filmaški vođenih projekata

Sada, Upgrade redatelj Leigh Whannell će praviti reboot The Invisible Man Filma s The Handmaid’s Tale zvijezdom Elisabeth Moss kao glavnom protagonisticom Cecilijom Kass. Entertainment Weekly je objavio tri nove fotografije iz Invisible Man reboot filma koje fanovima daju naslutiti s kakvim će se terorom susresti Kate Moss kada počne sumnjati da je njezin zlostavljački bivši muž lažirao svoju smrt i da je nastavlja opsjedati.

Pogledajte ispod slike kako bi dobili prvi pogled na Elisabeth Moss u Universalovom The Invisible Man reboot filmu.

Što mislite o ovoj novoj verziji The Invisible Man? Jeste li uzbuđeni vidjeti Elisabeth Moss u ovom novom prepričavanje klasične horor priče?

Similar Posts