Disney odgodio 3 nadolazeća filma zbog Korona virusa; Black Widow još uvijek ima svoj datum, ali neizvjesno

Disney odgodio 3 nadolazeća filma zbog Korona virusa; Black Widow još uvijek ima svoj datum, ali neizvjesno je

Nakon isčekivanih No Time to Die Fast & Furious 9, još tri filma su povučena sa svojih zakazanih datuma izaska – Disneyev Mulan, 20th Century Studiosov The New Mutants i Searchlight Picturesov Antlers – i svi su u vlasništvu kuće miša.

Marvelov isčekivani blockbuster Black Widow, koji je također u njihovom vlasništu je još uvijek na zakazanom datumu izlaska (1. svibanj), ali s obzirom na razvoj situcije, velike se šanse da je taj film sljedeći na udaru, odluka o njemu trebala bi biti donesena unutar nekoliko dana.

Za razliku od No Time to Die, koji je odgođen za studeni ove godine, i Fast & Furious 9, koji je odgođen čak za travanj 2021., Disney je tri navedena filma povukao sa rasporeda, ali im nije najavio nove datume, iako su rekli da traže nove datume tijekom ove godine jer im je cilj filmove pustiti što ranije kad (i ako) se situacija sa pandemijom Korona virusa smiri.

Hollywood sve više i više pati zbog širenja Korona virusa, mnoga snimanja nadolazećih filmova i serija su odgođena, među kojima i filmovima Red Notice i Mission: Impossible 7, te Marvel seriji Falcon and the Winter Soldier. Uz to, televizijska mreža The CW odgodila je svoju manifestaciju CW Upfronts koja se trebala održati 14.5., a ako se situacija ne krene poboljšavati, u opasnosti bi se mogao naći i filmski festival u Cannesu, pa možda čak i ovogodišnji Comic Con.

Druge je zanimalo i ovo...